www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

rankinis1

rankinis1

 

Garliavos kultūros ir sporto centre praūžė kalėdinis rankinio turnyras, pagal projektą „Mini rankinis Kauno rajone“. Turnyre dalyvavo aštuonios komandos iš skirtingų Kauno rajono seniūnijų.

 

Sveikiname Kulautuvos rankininkes ir mokytoją Vaidą Nekrošių, kurie dalyvavo visuose turnyruose. Taip pat Ringaudų, Ilgakiemio, Alšėnų, Domeikavos, Garliavos seniūnijų dalyves ir mokytojus.

 

1-2 klasių grupėje pirmąją vietą iškovojo Ringaudų pradinės mokyklos rankininkės, antrą ir trečią vietas pasidalino Alšėnų seniūnijos, Mastaičių antros klasės rankininkės, ketvirtos liko Kulautuvos sportininkės.

 

3-4 klasių grupėje pirmąją vietą iškovojo Garliavos Adomo Mitkaus ketvirtokės, antroje vietoje liko Ilgakiemio pradinė mokykla darželis, trečioje vietoje Domeikava, ketvirtos liko Kulautuvos rankininkės.

 

Dėkojame Kauno rajono sporto mokyklos mokytojui, Kauno rajono savivaldybės tarybos nariui Jonui Mykolaičiui už pakviestą Kalėdų senelį.

 

Didelis ačiū mūsų vyresnėms klubo rankininkėms už pagalbą organizuojant turnyrą. Taip pat dėkojame Kauno r. sporto mokyklos auklėtinėms už parodomąsias rungtynes ir UAB „Naujasis Nevėžis“ už saldžius prizus. Linkime visiems linksmų švenčių ir iki susitikimų kitais metais!

 

 

Rita Urnikienė, Kauno rajono sporto klubas „HC Garliava“