www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

d 1

d 1

 

Savaitgalį Vilniuje dvi dienas vyko jaunių, jaunučių, vaikų dziudo čempionatai, kuriuose dalyvavo ne tik Kauno r. dziudo ir jojimo sporto mokyklos auklėtiniai, bet ir sportininkai iš įvairių Lietuvos miestų, miestelių, rajonų bei svečiai iš Latvijos.

 

Čempionato rezultatai išties puikūs – į Kauno rajoną buvo parvežti visų spalvų medaliai. Paulius Sportininkai iš Užliedžių Babelis ir Daniela Ramoškaitė laimėjo sidabro medalius, Rugilė Babelytė iškovojo bronzos medalį. Ringauduose gyvenantis Tadas Budvytis trečios vietos laimėtojas. Šiuos sportininkus treniruoja Vaidotas Kavaliauskas.

 

Vytauto Budgino auklėtiniai iš Lapių Delfina Gruodytė pasipuošė sidabro medaliu, Simas Kačinskas trečios vietos laimėtojas.

 

Babtų sportininkai Lėja Kulikauskaitė, Simona Norvilaitė, Augustė Dičpetrytė, Adrijus Kakaška iškovojo antras vietas, Kamilė Tamašauskaitė bronzos medalininkė, o Meida Kulikauskaitė iškovojo čempionės vardą. Visus šiuos sportininkus treniruoja Romualdas Pocius.

 

Evaldo Bunevičiaus treniruojamos auklėtinės iš Neveronių Goda Mecevičiūtė, Aneta Lukičionytė pelnė bronzos medalius. Iš Raudondvario kilę Vaidas Bulota ir Edgaras Rojus taip pat brondziniai laimėtojai.

 

Rimanto Griciaus treniruojami sportininkai iš Domeikavos Adomas Buinauskas, Agota Buinauskaitė trečios vietos laimėtojai.

 

Meida Valauskaitė iš Garliavos laimėjo sidabro medalį (treneris Gytis Tulauskas).

 

Rasos Steponaitytės auklėtinės iš Ringaudų Liepa Baltuškaitė užėmė antrą vietą, o Milda Baltuškaitė – 3 vietą. Sportininkai iš Garliavos Augustas Žindžius sidabro medalininkas, Liepa Činikaitė iškovojo bronzą.

 

Taip pat nenuvylė ir kiti Kauno rajono trenerių sportininkai, kurie rungėsi dėl medalių ir liko penkti.

 

 

Dziudo trenerė-metodininkė Rasa Steponaitytė

Dziudo trenerių nuotraukos