www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

 buk matomu plakatas

buk matomu plakatas

Kauno rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba organizuoja renginį „Būk matomu – būk pokyčiu!”

Jau birželio 5 dieną griebk po draugą į abi rankas ir atvyk į Raudondvario dvarą, kur Kauno rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba organizuoja renginį „Būk matomu – būk pokyčiu!”

Jauni, veržlūs, aktyvūs, iniciatyvūs? Kodėl tai svarbu? Kas yra savanorystė? Kuo gali padėti bendruomenės veiklos administratoriai? Kokią pridėtinę vertę kuria jaunimo organizacijos Kauno rajone? Ką veikia Kauno rajono jaunimo organizacijų sąjunga „Apvalusis stalas“? Gal norėtum prisijungti? Kauno rajono jaunimo projektinių veiklų finansavimas? Misija įmanoma! Norite sėkmingai įgyvendintų jaunimo veiklos projektų pavyzdžių? Bus!

 

Atsakymus į šiuo klausimus, taip pat daug naudingos informacijos gausi atvykęs į renginį, todėl nedvejok ir registruokis!

 

Renginyje kviečiame dalyvauti tiek jaunus žmones, tiek ir su jais dirbančius specialistus bei visus besidominčius jaunimo veiklomis Kauno rajone.

 

KADA IR KUR

2018 m. birželio 5 d. 13 val. Raudondvario dvare (Pilies takas 1, Raudondvaris, Kauno r.).

REGISTRACIJA: norint dalyvauti, būtina išankstinė registracija iki 2018 m. birželio 1 d. interneto adresu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaD4vyIBMuSg6ACrnsn4iGcrHgTHkvsrXOCNNoU8XBBe20aw/viewform

Daugiau informacijos: tel.+37067960308 arba el. paštu jaunimas@krs.lt

 

Renginio įvykis www.facebook.com tinklalapyjehttps://www.facebook.com/events/237511470136429/