www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

sseniunaiciu rinkimai e1528704177885

sseniunaiciu rinkimai e1528704177885

 

Informuojame, kad Garliavos seniūnijoje organizuojami seniūnaičių rinkimai. Kviečiame Garliavos gyventojus aktyviai dalyvauti teikiant kandidatų siūlymus iki 2023 m. rugsėjo 29 d. Seniūnaičių rinkimai vyks 2023 m. spalio 7 d. Garliavos seniūnijoje, adresu Vytauto g. 62, Garliava, Kauno r. nuo 10.00 iki 19.00 val.

 

Seniūnaičiai renkami  gyventojams balsuojant raštu.

Kandidatų į seniūnaičius registracija prasideda prieš 15 kalendorinių dienų ir baigiasi likus 7 kalendorinėms dienoms iki rinkimų.

Kandidatu į seniūnaičius gali būti pilnametis seniūnaitijos gyventojas, deklaravęs gyvenamąją vietą toje seniūnaitijoje, kurioje jo kandidatūra siūloma į seniūnaičius.

Gyventojams balsuojant raštu, rinkimus organizuoja komisija, kurią seniūno siūlymu sudaro meras. Komisija sudaroma iš ne daugiau kaip 5 narių, į kurios sudėtį įtraukiamas seniūnas arba seniūno pavaduotojas, seniūnijos darbuotojai, bendruomeninių organizacijų, veikiančių toje seniūnijoje, deleguoti atstovai. Į Komisijos sudėtį įtraukiami ne daugiau kaip 3 bendruomeninių organizacijų atstovai. Juos bendruomeninės organizacijos turi pasiūlyti ne vėliau kaip 15 dienų iki rinkimų.

 

Kauno rajono savivaldybės seniūnaičių rinkimų tvarkos aprašas

Garliavos seniūnijos seniūnaitijų teritorijos

2023 m. seniūnaičių rinkimų komisijos

 

Kanditatų sąrašas

Nuoroda https://www.krs.lt/savivaldybe/seniunaitijos/seniunaiciu-rinkimai-2023/