www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Navys 3

Navys 3

 

Teko girdėti apie VšĮ Visuomenės informacinio saugumo agentūrą? Įsteigta ji 2022-ųjų pradžioje, Rusijai dar neužpuolus Ukrainos, bet aplinkybėms jau dėliojantis pavojinga linkme. Agentūros steigėjų Aurimo Navio ir Mindaugo Sėjūno reguliariai skelbiamos taiklios ir faktus analizuoti skatinančios įžvalgos socialiniame tinkle „Facebook“ kasdien sulaukia tūkstančių patiktukų bei šimtų komentarų.

 

Šių apžvalgininkų mintys aktualios visuomenei – tikrai taip. O kokiai auditorijai jos skirtos? „Jums, kurie mąsto savo galva“, – teigia Aurimas Navys.

 

Būtent tie, kurie mąsto savo galva ir domisi grėsmingais mūsų dienų įvykiais, labiausiai kviečiami į susitikimą su Aurimu Naviu Kauno rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje. Žadame ne žiovulį keliančią paskaitą, o aštrią, protarpiais šmaikščią ir nenuspėjamai intriguojančią diskusiją.

 

Analizuosime melagienas Ukrainos karo fone, kokiomis formomis į mūsų gyvenimą žengia dezinformacija ir kaip propaganda veikia mūsų kasdienybę bei tapatybę. Ir patikėkit – įgimto imuniteto klaidinančiai informacijai neturi niekas! „Manote, kad propaganda Jūsų neveikia? Šviežiai užraugtas agurkas irgi netiki, kad netrukus virs raugintu“, – šmaikštauja Aurimas Navys.

 

Apie tai, kad mes visi kariaujame informaciniame kare ir ką galime padaryti, kad jį laimėtume, padiskutuokime bibliotekoje drauge su Aurimu Naviu rugsėjo 27-ąją.

 

 

 

Kauno rajono savivaldybės viešoji biblioteka,

Vytauto g. 21, Garliava

Paskaita-diskusija „Melagienos Ukrainos karo fone

2023-09-27, trečiadienį, 17.30 val.