www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

01 002

01 002

 

Jau daugiau kaip metus Ukraina kovoja už savo laisvę. Sausio ir vasario mėnesiais Kauno rajono savivaldybės viešoji biblioteka kvietė prisijungti prie pagalbos Ukrainai iniciatyvos. Ir žmonės neliko abejingi: kas prisijungė prie kojinių mezgimo ir žvakių liejimo dirbtuvių, kas nešė pirktines kojines, o kiti dosniai aukojo šioms dirbtuvėms reikalingų priemonių – vilnonių siūlų, vaško likučių, skardinių, kartono.

 

Bibliotekos surengtose dirbtuvėse Garliavoje dalyvavo apie 100 žmonių: vietos bendruomenės atstovai, bibliotekos savanorės, bibliotekoje veikiančio meninių rankdarbių klubo suaugusiesiems „Susitikime kūryboje“ narės ir pačios bibliotekininkės. Taip pat aktyviai prisijungė bibliotekos padaliniai, kurių visame Kauno rajone yra net 30.

 

Širdingai dėkojame visiems akcijos dalyviams. Lietuvių širdžių šiluma sušildytos dovanos jau saugiai supakuotos juda karo fronto link, kad iš tiesų padovanotų krislelį šilumos ir šviesos ukrainiečiams. Kojinių gabenimu rūpinosi „Caritas“, veikiantis Garliavos parapijos namuose, o žvakėmis – Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčia.

 

Susitelkę esame galinga gerumo jėga, rodanti žmogiškos šilumos ir vienybės vertę bei galią.

 

Pirmoje nuotraukoje – bibliotekoje veikiančio klubo „Susitikime kūryboje“ narės. Jei norite prisijungti, informacijos teiraukitės bibliotekoje arba skambinkite numeriu 865238442

 

Plačiau apie akciją: https://www.krsvbiblioteka.lt/renginys/meniniu-rankdarbiu-klubas-suaugusiesiems-susitikime-kuryboje14/

 

 

Kauno rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

 

02

02