www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

IV Turnyras jpeg resize

IV Turnyras jpeg resize

 

 Siekiant puoselėti kūno kultūrą ir krepšinio, tinklinio bei futbolo mėgėjų sportą kviečiame į IV Garliavos sporto ir kultūros centro krepšinio (3x3), tinklinio (3x3) ir futbolo (6x6) turnyrą 2021-09-19 dieną (sekmadienį)!

 

Šiuo tradiciniu turnyru norima didinti gyventojų fizinį aktyvumą, gerinti bendruomenių narių tarpusavio supratimą, toleranciją, bendravimą ir tuo pačiu išsiaiškinti pajėgiausias 3x3 krepšinio, 3x3 tinklinio ir 6x6 futbolo komandas, kurios bus apdovanotos medaliais, taurėmis bei specialiais prizais.

 

  • 11:00 - 11:45 val. Turnyro dalyvių registracija
  • 12:00 val. Turnyro atidarymas ir komandų pristatymas 
  • 12:15 val. Turnyro varžybų startas 

 

Turnyras vyks Kauno r. Garliavos sporto ir kultūros centro lauko aikštelėse adresu: Vasario 16-osios g. 8, Garliava, Kauno rajonas. Esant blogam ar netinkamam orui Turnyras (krepšinio ir tinklinio varžybos) vyks uždarose patalpose (sprendžia Organizatorius). Turnyro dalyviai privalo turėti galimybių pasą.

 

Turnyro komandų kiekis yra ribotas: turnyre galės dalyvauti 12 krepšinio (3x3), 12 tinklinio (3x3) ir 8 futbolo (6x6)  komandos, kurios pirmosios užsiregistravo (pateikė paraišką) el.paštu info@garliavossc.lt 

 

Turnyro dalyvių amžius: nuo 18 metų bei vyresni. Išimtis: turnyre leidžiama dalyvauti ir ne jaunesniems kaip 16 metų dalyviams, kurie privalo turėti tėvų ar globėjų sutikimą bei sveikatos pažymą.

 

Turnyro nuostatai:

IV GSKC krepšinio-tinklinio-futbolo turnyro nuostatai 2021

Komandinė paraiška:

IV 3x3 krepšinio-tinklinio ir 6x6 futbolo turnyro komandinė paraiška

 

Informacija:

Kauno r. Garliavos sporto ir kultūros centro                

pavaduotojas sportui                                                                                                                                       

Ričardas Adomavičius      

Tel. +370 646 26779   ricardas.adomavicius@gmail.com     

„Taiklių rankų projektas“ bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas.