www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

 

12671805 1027757130596806 3067584764567648218 o

12671805 1027757130596806 3067584764567648218 o

Jau vasario 11-12 dienomis Garliavos sporto centre įvyks „Basement“ LRF taurės varžybos, kuriose žiūrovų lauks ne tik intriguojančios rankinio akistatos, bet ir gausybė interaktyvių pramogų. Pagrindiniu varžybų rėmėju tapo Kauno naktinis klubas „Basement” Coctail Bar by Barbar’a, kuris pažadėjo prisidėti ir prie to, jog linksmybės neapsiribotų vien rankinio aikštele.

Visą savaitgalį vyksiančiose rankinio batalijose vyraus karšta vakarėlio atmosfera, kurią garantuos turnyro vardinis draugas „Basement”. Jie ne tik bus paruošę žiūrovams atrakcijų, kurių metu bus galima laimėti sąskaitą bare, bet ir pasirūpins visų žiūrovų nemokamu įėjimu į „Basement” Kaune po šeštadienio pusfinalių. Tuo tarpu sekmadienį sirgalius Kauno Rotušės aikštėje įsikūręs dukterinis „Basement” baras „Klimas” nemokamai pakvies į čempionų vakarėlį, kuriame su renginio apyrankėmis visiems pasiūlys solidžias nuolaidas.

„Mūsų kokteilių baras – tikras sporto entuziastas. Turime krepšinio ir drifto komandas, o dabar kooperuojamės ir su rankiniu. Prisidėdami prie šio aistringo, kieto ir sparčiai augančio sporto Lietuvoje pažadame, kad griausmingus vakarėlius, vykstančius „Basement”, perkelsime ir į Garliavos sporto centrą vasario 11-12 dienomis. Tiesa, pusfinalių dieną Garliavoje vyksiantį tūsą kviečiame pratęsti pas mus namuose, kadangi visi sirgaliai, turintys „Basement” LRF Taurės apyrankes, šeštadienį afteriaus nemokamai! Tik pasilikite jėgų sekmadieniui, kuomet Garliavoje vyks pačios svarbiausios, finalinės kovos, kurių čempionus kartu sveikinsime bare „Klimas”, - kalbėjo „Basement Coctail Bar by Barbar’a” atstovas Lukas Korsakovas.

Organizatoriai ne tik kvies šėlti aukščiausio lygio Lietuvos rankinio rungtynėse, bet ir dalyvauti įvairiose atrakcijose, kurias paruošė ir kiti Lietuvos rankinio federacijos rėmėjai: „Activus”, „Amoka”, „Avon” ir Nacionalinis aukso bankas.

Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Donatas Pasvenskas teigė, jog kiekviename federacijos renginyje stengiamasi sukurti šventę tiek jo dalyviams, tiek visiems žiūrovams: „Norime, jog visi į šią rankinio šventę atėję žiūrovai išsineštų kuo geresnius įspūdžius ir meile rankiniui užkrėstų kuo daugiau žmonių. Būtent todėl visų susirinkusių laukia gausybė interaktyvių pramogų, žaidimų tiek vaikams, tiek suaugusiems, o vienam laimingajam mūsų partneris Nacionalinis aukso bankas ir vėl padovanos aukso luitą. Tad net jeigu jūsų palaikomai komandai ir nepavyks iškovoti LRF taurės, pasidabinti auksu turėsite galimybe jūs pats.“

Be pramogų už aikštelės ribų viso finalinio ketverto metu, be abejo, laukia ir įnirtinga kova dėl vieno pagrindinių trofėjų sezone – „Basement“ LRF taurės. Praėjusiais metais šią taurę iškovojo dvi Kauno komandos. Vyrų tarpe stipriausi buvo Kauno „Granito – Kario“ rankininkai, kurie finale įveikė Alytaus „Varsos – Stronglaso“ vyrus, o moterų tarpe nenugalimos buvo Kauno „ACME – Žalgiris“ merginos. Nors abi šios komandos ir šiemet yra vienos pagrindinių favoričių į šį titulą, tačiau apginti jį bus beprotiškai sunku.

Vyrų taurės savininkai Kauno „Granitas – Karys“ jau ketvirtfinalyje susidūrė su praėjusių metų lygos čempionais Alytaus „Varsos – Stronglaso“ rankininkais ir sugebėjo po dramatiškos kovos juos įveikti, tačiau tam, jog apgintų titulą, kauniečiams teks žengti dar du sunkius žingsnius. Pirmasis jų bus vasario 11 dieną vyksiančios pusfinalio rungtynės su sostinės HC „Vilniaus“ rankininkais, o finale lauks Klaipėdos „Dragūno“ ir VHC „Šviesos“ poros nugalėtojas. Tiek abi Vilniaus komandos, tiek Klaipėdos „Dragūnas“ neslepia savo ambicijų atimti LRF taurę iš kauniečių rankų.

Praėjusių metų moterų taurės savininkių „ACME – Žalgiris“ merginų laukia ne ką lengvesnis iššūkis. Kurį laiką Lietuvos moterų rankinyje dominavusios kaunietės šiemet sulaukė rimtų iššūkių ir Lietuvos moterų rankinio lygoje. Lietuvos čempionės jau du kartus nusileido Garliavos HC „Cascada“ komandai, kuri šiuo metu žygiuoja be pralaimėjimų, o visai neseniai laikinosios sostinės rankininkės turėjo pripažinti ir Vilniaus LEU „Eglės – Šviesos“ pranašumą. Būtent su Vilniaus ekipa Kauno „ACME – Žalgiris“ susitiks pusfinalio etape, todėl galima tikėtis bekompromisės kovos dėl patekimo į finalą, o ten jau lauks lygos lyderių Garliavos HC „Cascados“ bei Klaipėdos „Dragūno – Viesulo“ poros laimėtojos.

 

Rungtynių tvarkaraštis

Vasario 11 diena

Moterų pusfinaliai

13:00 val. Kauno „ACME – Žalgiris“ – Vilniaus LEU „Šviesa – Eglė“

15:00 val. Kauno raj. „HC Garliava Cascada“ – Klaipėdos „Dragūnas – Viesulas“

Vyrų pusfinaliai

17:00 val. Klaipėdos „Dragūnas“ – Vilniaus VHC „Šviesa“

19:00 val. Kauno „Granitas – Karys“ – Vilniaus HC „Vilnius“

Vasario 12 diena

14:00 val. Moterų finalas

16:15 val. Vyrų finalas

Visos dienos bilietas-apyrankė kainuos vos 2 eurus. Juos įsigyti galėsite Garliavos sporto centre renginio dieną.