www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

moderni mokykla logo 2016 03 09

 Atsižvelgiant į dabartines Lietuvos švietimo aktualijas ir bendruomenės poreikius, ieškoma įvairių būdų dalintis naujomis idėjomis ir kurti šiuolaikinę mokyklą.

Ugdymo plėtotės centro ilgai brandintas sumanymas organizuoti švietimo inovacijų parodas regionuose tapo tikrove. Kovo 22–23 dienomis Garliavos Adomo Mitkaus mokykloje organizuojama paroda „Moderni mokykla 2016, Kaunas“.

Bendradarbiaujant su UAB „Biuro pasaulis“ šia paroda siekiama suaktyvinti regionų švietimo bendruomenes ir sudaryti tolygesnes sąlygas nuolatiniam mokymui(si).

Renginio dalyviai susipažins su švietimo aktualijomis, apžiūrės inovatyvias ugdymo priemones ir įrangą. Per dvi dienas įvyks daugiau kaip 100 įvairių seminarų, diskusijų, praktinių užsiėmimų  mokytojams ir mokyklų vadovams.

Bus galima susipažinti su geros mokyklos koncepcija, atnaujintomis lietuvių kalbos programomis, naujais švietimo dokumentais.

Renginyje daug dėmesio skirta STEAM plėtrai, pilietiškumo skatinimo galimybėms netradicinėse erdvėse, kūrybiškumui ugdyti.

Parodos lankytojai susipažins su interaktyviomis mokymo technologijomis, naujausiomis edukacinėmis priemonėmis. Istorijos mokytojai - su muziejų siūlomomis edukacinėmis programomis.

Susipažinti su parodos renginių programa ir iš anksto registruotis į renginius galite Ugdymo sode. Į renginius per Ugdymo sodą užsiregistravę dalyviai gaus pažymas.

Parodos atidarymas vyks kovo 22 d. 10 val. Garliavos Adomo Mitkaus mokyklos aktų salėje.

Renginys nemokamas.



KRS inf.