www.garliava.lt

Tarpžinybinis archyvas gyventojus priima adresuPajiesio g. 1, Ilgakiemio k., Garliavos apylinkių sen., Kauno r. sav. (2 aukštas).

Priėmimo laikas:

- pirmadieniais–ketvirtadieniais – nuo 7.30 val. iki 16.00 val.

- penktadieniais – nuo 7.30 val. iki 15.00 val.

Tarpžinybinį archyvą galima pasiekti:

-  iš Kauno pilies važiuojant 94 maršruto maršrutiniu taksi (mikroautobusu) iki stotelės „Ilgakiemis“;

-  iš Kauno autobusų stoties važiuojant 152 maršruto autobusu iki stotelės „Ilgakiemis“.

Papildoma informacija:

-  Autobusų/maršrutinių taksi grafikus ir stoteles, kuriose jie sustoja, galima sužinoti interneto svetainėje https://www.trafi.lt/#!tvarkarasciai/kaunas;

-  Tarpžinybinis archyvas įsikūręs pastato, esančio Ilgakiemyje prie pat kelio Kaunas-Prienai-Alytus (5 km į pietus nuo Garliavos), 2 aukšte, kartu su Ilgakiemio laisvalaikio sale ir Kauno rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Ilgakiemio filialu (buvusiame „Pajiesio“ kolūkio administraciniame pastate).


Tel. (8-37) 53 61 16,  el. paštas
archyvas@krs.lt

Tarpžinybinio archyvo adresas.

Pajiesio g. 1, Ilgakiemio k., Garliavos apylinkių sen., LT-53288 Kauno r.

 

Archyve saugomi Kauno rajono likviduotų kolūkių, tarybinių ūkių, žemės ūkio ir uždarųjų akcinių bendrovių bei individualių įmonių darbo apskaitos dokumentai. Pagal šiuos dokumentus archyvas parengia likviduotose įmonėse dirbusiems darbuotojams darbo užmokesčio pažymas (kai  skiriama senatvės, invalidumo pensija ir kt.), tikslina darbo stažą, atlieka visas kitas funkcijas, susijusias su šių dokumentų saugojimu.
Asmenys, kuriems reikia gauti pažymas dėl darbo užmokesčio, turi pateikti darbo knygelę, SODROS  pažymėjimą, asmens dokumentą. Jeigu asmenys negali atvykti į archyvą, prašymus galima atsiųsti ir paštu arba el. paštu, bet būtinai pridedant asmens dokumento ir darbo knygelės ir SODROS pažymėjimo kopiją apie darbo laikotarpį, kurio duomenis reikės pateikti.
Siunčiant prašymą tiksliai nurodyti gyvenamosios vietos adresą, kuriuo galėtume Jums išsiųsti parengtus dokumentus (taip pat ir telefono Nr., kad, esant neaiškumams, turėtume galimybę susisiekti).
Internetinėje svetainėje www.krs.lt (elektroninės paslaugos) nuorodoje „Tarpžinybinis archyvas“ yra skelbiama archyve saugomų likviduotų įmonių fondų dokumentai. Atvertę šį puslapį Jūs galite pasitikrinti, ar Jus dominanti įmonė perdavusi dokumentus saugojimui. Prašymus galima siųsti ir elektroniniu paštu.
Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų archyve saugoma tik Kauno rajone veikusių ir tik likviduotų įmonių dokumentai. Kauno mieste veikusių ir likviduotų įmonių dokumentai saugomi Kauno miesto savivaldybės administracijos likviduotų įmonių archyvų skyriuje (Laisvės al. 94, Kaunas, tel. (8 37) 207293, 207261.