www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

image001 1

image001 1

 

Informuojame, kad asmenys ir šeimos, įrašyti į Kauno rajono savivaldybės asmenų ir šeimų, turinčių teisę į socialinio  būsto nuomą, sąrašą ir nuomojantys Savivaldybės socialinį būstą, iki einamųjų metų gegužės 1 dienos, kasmet privalo deklaruoti turtą (įskaitant gautas pajamas) Gyventojų turto deklaravimo įstatyme nustatyta tvarka.

 

 

Dėl Covid-19 pandemijos Metinę gyventojo (šeimos) turto deklaraciją už 2020 m. (forma FR0001) Valstybinei mokesčių inspekcijai (toliau – VMI), galima pateikti tik nuotoliniu būdu.

 

Duomenis apie turtą (2020 m. gautas pajamas, priedo forma FR0001P) ir kitais atitinkamais užpildytais priedais, galima pateikti VMI elektroniniu būdu, naudodamiesi elektroninio deklaravimo sistema (EDS).

 

Neturintiems galimybių to padaryti elektroniniu būdu, popierinę Metinę gyventojo (šeimos) turto deklaraciją kartu su atitinkamais užpildytais priedais, galima siųsti paštu į VMI, Duomenų tvarkymo skyrių,  adresu Neravų g. 8, Druskininkai, 66257.

 

Duomenų apie turtą (įskaitant gautas pajamas) pateikimo klausimais galima kreiptis tel.: 1882 arba  +370 5 260 5060. 

 

Daugiau informacijos apie turto ir pajamų deklaravimą galima rasti VMI internetinėje svetainėje www.vmi.lt

 

Asmenys ir šeimos nepateikę Metinės gyventojo (šeimos) turto deklaracijos iki 2021 m. gegužės 1 d., iš Kauno rajono savivaldybės asmenų ir šeimų, turinčių teisę į socialinio  būsto nuomą, sąrašo bus išbraukiami, o Savivaldybės socialinio būsto nuomos sutartys nutraukiamos teisės aktų nustatyta tvarka.