www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

vakcina 1

vakcina 1

 

Pakaunės gyventojai, kuriems 65 metai ir vyresni, norintys skiepytis nuo COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos), jau yra registruojami Kauno rajono sveikatos priežiūros įstaigose, kuriose jie yra prisiregistravę. Vadovaujantis LR Sveikatos apsaugos ministro įsakymu pirmiausiai bus skiepijami 80 metų ir vyresni asmenys.

 

Šiuo metu kiekvieno sveikatos centro atsakingas darbuotojas susisiekia telefonu su savo pacientais (pradedant 80 m. ir vyresniais) arba kviečia trumpąja telefono žinute vakcinuotis, užregistruodami juos skiepui. Šio amžiaus grupės skiepijimas prasidės, kai tik bus skirta vakcina šiai prioritetinei gyventojų grupei.

 

Jei dėl objektyvių priežasčių (pasikeitęs Jūsų kontaktinis telefonas, gyvenamoji vieta ar pan.) su Jumis ar Jūsų artimaisiais sveikatos priežiūros įstaiga dar nėra susisiekusi ir pakvietusi registruotis skiepytis, prašome kreiptis į savo šeimos gydytoją ar įstaigos registratūrą ir informuoti dėl noro registruotis skiepui.

 

Ši informacija skirta pacientams, kurie yra prisirašę vienoje iš šių įstaigų:

VšĮ Pakaunės pirminės sveikatos priežiūros centre

VšĮ Garliavos pirminės sveikatos priežiūros centre

VšĮ Vilkijos pirminės sveikatos priežiūros centre

VšĮ Babtų šeimos medicinos centre

UAB „InMedica“ Domeikavoje

UAB „InMedica“ Garliavoje

UAB „Šlienavos sveikatos priežiūros centras“

VšĮ „Jonučių šeimos sveikatos centras“

UAB „Pilėnų klinika“

UAB „Raudondvario klinika“

  1. Rožukienės Ažuolyno šeimos sveikatos centro Lapių skyriuje

UAB „MediCa klinika“

 

Jeigu nesate prisirašęs prie Kauno rajone paslaugas teikiančių sveikatos įstaigų, tačiau pageidaujate būti įtrauktas į norinčiųjų skiepytis eilę – siūlome kreiptis į savo sveikatos priežiūros įstaigą, kurioje esate prisirašęs.