www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

padeti

padeti

 

Dėl prastos epidemiologinės situacijos ir didėjančio sergamumo nemažai įstaigų susiduria su rimta problema – darbuotojų trūkumo. Ne išimtis ir Kauno rajonas. Pagalbos šįkart prašo pakaunės socialinės globos įstaigos, kurios ieško savanorių.

 

„Mūsų socialinėse įstaigose trūksta darbo rankų, todėl kreipiamės į bendruomenę prašydami padėti šiuo sudėtingu laikotarpiu Kviečiame tapti savanoriais ir telkti savanorių komandas, kurios galėtų padėti globos įstaigoms, kuriose gyvena senjorai ir/ar padidintos rizikos grupių žmonės.“, – teigė Kauno rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė.

 

Šiuo metu pagalba ypač reikalinga Muniškių kaime ir Ramučiuose esančiose įstaigose.

 

Vedėja paaiškino, kad savanoriais galės tapti asmenys nuo 18 metų. Jiems nebus keliami jokie reikalavimai, turėti tam tikrą išsilavinimą, ar turėti specialių žinių apie globos įstaigas ir darbą jose.

 

„Ieškome nuoširdžių, drąsių ir darbščių žmonių, kurie nori padėti. Globos įstaigose yra daug įvairių buitinių darbų, o dėl žmonių trūkumo, nespėjame visko atlikti. Savanoriai galėtų padėti organizuoti maitinimą, sutvarkyti skalbinius, išvalyti patalpas ir pan.“, – aiškino M. Venslovienė.

 

Skyriaus vadovė pabrėžė, kad su savanoriais bus derinamas lankstus ir jiems tinkamas darbo grafikas.

 

Asmenys, norintys tapti savanoriais, kviečiami registruotis tel. 8 614 14712 arba el.p. margarita.vensloviene@krs.lt.