www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

 

cascada rankininkes 4

cascada rankininkes 4

Paskelbus šalyje karantiną dėl koronaviruso (COVID-19)  Kauno rajono rankinio moterų komanda “CASCADA-HC Garliava SM” jau buvo iškovojusi Lietuvos rankinio federacijos taurę bei laimėjusi Baltijos lygos bronzos medalius, tik praėjusių metų Lietuvos moterų rankinio lygos pirmenybės buvo sustabdytos.    Rugsėjo 19 d. Garliavos sporto ir kultūros centro salėje vėl kvepėjo intriga, kaip ir kiekvienas susitikimas tarp kauniečių ir garliaviečių rankininkių.

 

Šį kartą Kauno rajono „CASCADA-HC Garliava SM“ rankininkės ir Kauno „ACME-Žalgiris“ merginos pradėjo naująjį sezoną kovodamos dėl Lietuvos rankinio federacijos Super taurės.

 

Kova buvo įtempta, taškas į tašką. Po pirmojo kėlinio pirmavo kaunietės rezultatu 19:18. Pasibaigus oficialiam rungtynių laikui, teisėjai užfiksavo lygiąsias 30:30 ir komandoms teko mesti 7 m. baudinius. Seriją sėkmingiau pradėjo „ACME-Žalgiris“ merginos, tačiau persvaros išlaikyti neįstengė ir visoms penkioms abiejų komandų žaidėjoms atlikus savuosius metimus, rezultatas vis dar buvo lygus – 34:34. Tuomet abiejų ekipų žaidėjos baudinius metė iki pirmosios klaidos. „CASCADA-HC Garliava SM“ žaidėjų nervai nesudrebėjo, o ekipos vartininkė Benita Šliupaitė atrėmė varžovės Neringos Gudaitytės metimą ir garliavietės šventė pergalę – 37:36. Benita Šliupaitė buvo pripažinta geriausia Kauno rajono komandos žaidėja.

 

Iškart po mačo, nugalėtojų vyriausioji trenerė Rita Urnikienė džiaugėsi komandos sėkme ir gyrė savo žaidėjas, kurios lemiamu momentu  pademonstravo charakterį ir  iškovojo  pergalę.

 

LRF Super taurės laimėtojos: vartininkės Benita Šliupaitė ir Skirmantė Gečaitė, žaidėjos Kamilė Bušaitė, Karolina Sparnauskaitė, Inesa Verbovik, Džoana Šiaučiūnaitė, Emilė Aglinskaitė, Mantė Voskresenskaja, Evelina Dževerakaitė, Gabija Kleizaitė, Martyna Ustilaitė, Augustina Zalensaitė, Kamilė Ustilaitė, Inesa Slavėnaitė ir Saulė Česnulevičiūtė.

 

Spalio pirmąjį savaitgalį merginos pradės žaisti 2020/2021 metų sezono Lietuvos moterų rankinio lygos čempionatą.