www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

0001 002

0001 002

 

 

Garliavos sporto ir kultūros centras kartu su partneriais Garliavos Jonučių progimnazija ir bendruomene Garliavos ąžuolas 2020 m. pradėjo įgyvendinti projektą, kurio metu Garliavos miesto vaikai ir jaunimas bus kviečiami aktyviai praleisti laisvalaikį, savanoriauti ir stiprinti bendruomenės tarpusavio ryšius.

 

Projekto metu vaikai ir jaunimas turės galimybę lankyti VASAROS SPORTO STOVYKLĄ, kurios metu vyks futbolo ir karate pamokos, lauks išvyka ir žygis. Rudenį kviesime į KIOKUŠIN KARATĖ ir KREPŠINIO UŽSIĖMIMUS, o projekto pabaigoje 2021 m. visi norintys galės išbandyti jėgas draugiškame Garliavos vaikų ir jaunimo KREPŠINIO TURNYRE.

 

Viso projekto metu ypatingas dėmesys bus skiriamas Garliavoje gyvenantiems daugiavaikių šeimų vaikams, vaikams, kuriuos augina vienas iš tėvų, vaikams ir jaunimui, norintiems stiprinti socialinius įgūdžius ar šeimoms, kurių finansiniai ištekliai yra riboti.

 

Viso projekto eigoje fizinio aktyvumo užsiėmimų instruktoriams ir treneriams talkins savanoriai, kurie padės vaikams ir jaunimui įsitraukti į sportines veiklas ir aktyviai jose dalyvauti.

 

Sekite naujienas ir aktyviai leiskite laisvalaikį!

 

Projektas „Garliavoje gyvenančių vaikų ir jaunimo socialinė integracija – aktyvus laisvalaikis ir užimtumas“ finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšų.