www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

c13d3947a6eab1bc68423c22cc90bd2c

c13d3947a6eab1bc68423c22cc90bd2c

 

Garliavos Kaimynystės parkas, pasipuošęs saulės spinduliais, birželio 4-osios pavakarę suskambėjo sportinio šokio ritmu ir aktorių žodžiais. 

 

Garliavos sporto ir kultūros centro režisierė ir renginių organizatorė Z.Butiškytė pristatė susirinkusiems naują Centro idėją - kiekvieną šios vasaros ketvirtadienį pakviesti į parko amfiteatrą garliaviečius bei miesto svečius.

 

Taigi, pirmąjį vakarą susirinkusiuosius pasveikino Kauno rajono sporto mokyklos bei sportinių šokių klubo „Duetas" (vadovė I.Navickienė) šokėjai. Domantas ir Viltė bei Tadas ir Gertrūda susirinkusiems dovanojo  tris  grakščius šokius. 

 

Susirinkę žiūrovai stebėjo mėgėjų teatro „Be pavadinimo" epistolinį spektaklį „M.editaci.JOS" pagal D.Teišerskytės tekstus. Tuos, kurie gebėjo dėmesingai sekti spektaklio siužetą, neišblaškė nei gausiai susirinkusių vaikų su tėveliais šurmulys, nei paspirtukų vėjas. 

 

Taigi, menas parke startavo sėkmingai. Ar pasinaudosite proga atvykti ir nemokamai stebėti birželio  11 d. 19 val. Garliavos sporto ir kultūros centro folkloro ansamblio „Gegutala" romansų ir prisiminimų programą? 

 

Režisierė ir renginių organizatorė Z.Butiškytė