www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

dziudo cempionatas 1

dziudo cempionatas 1

Kauno rajono Dziudo ir jojimo sporto mokyklos auklėtiniai sėkmingai pasirodė savaitgalį, vasario 7–8 dienomis, Kėdainiuose vykusiame jaunių ir jaunimo dziudo čempionatuose.

 

Juose dalyvavo sportininkai iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių, taip pat svečiai iš Latvijos, Rusijos, Lenkijos.

 

Grupėje U-18 (iki 18 metų amžiaus) būdamas jauniausias Povilas Šlapkauskas laimėjo bronzos medalį. Eimantas Zinkevičius ir Daigirdas Pertikas (Garliava, trenerės Ramunė Čiaučionienė, Rasa Steponaitytė) liko septinti. Vytauto Budgino ir Vaidoto Kavaliausko auklėtiniai Delfina Gruodytė, Ugnius Urnikis, Gabija Kačinskaitė (Lapės) pasipuošė bronzos medaliais. Dominykas Margėlis (Raudondvaris, treneris Evaldas Bunevičius) kovoje dėl bronzos nusileido varžovui ir liko penktas. Nojus Činikas paguodos kovoje pralošė ir liko septintas.

 

U-15 metų amžiaus grupėje Rugilė Babelytė (Užliedžiai, treneriai Vaidotas Kavaliauskas, Vytautas Budginas) iškovojo trečią vietą, Šarūnas Varanavičius (Domeikava, treneris Arūnas Miseckas) – penktąją.

 

Jauniausia šioje amžiaus grupėje Liepa Činikaitė (Garliava) iškovojo aukso medalį ir laimėjo mėlyną meistriškumo diržą. Aurelija Zubauskaitė finale nusileido varžovei iš Vilniaus ir tapo antra. Jokūbas Kelevičius užėmė trečią vietą, Vilis Dirgėla laimėjo bronzos medalį, Adrijus Štriupkus liko septintas. Visi šie sportininkai yra trenerių Rasos Steponaitytės ir Ramunės Čiaučionienės auklėtiniai iš Ringaudų ir Garliavos.

 

Šis čempionatas – vienas svarbiausių visų metų startų, kuris lemia patekimą į Lietuvos jaunių dziudo rinktinę. Kai kuriems tai yra pirmasis toks svarbus startas, didžiuojamės jų drąsa ir trenerių dideliu darbu.

 

Dziudo trenerė-metodininkė Rasa Steponaitytė

Autorės nuotraukos

 

dziudo cempionatas 2

dziudo cempionatas 2