www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

ženklas su fonu 1

ženklas su fonu 1

Kauno rajono savivaldybės apdovanojimų komisija kviečia seniūnus, Savivaldybės teritorijoje veikiančias įstaigas ir įmones, bendruomenines organizacijas teikti komisijai prašymus apdovanoti nusipelniusius asmenis Kauno rajono savivaldybės garbės ženklu arba medaliu (pasižymėjimo ženklu).

 

Pagal Kauno rajono savivaldybės apdovanojimų teikimo tvarkos aprašą Savivaldybės apdovanojimai skiriami Lietuvos Respublikos ir užsienio piliečiams, juridiniams asmenims pagerbti.

 

Kauno rajono savivaldybės garbės ženklas (toliau – Garbės ženklas) – aukščiausias Savivaldybės apdovanojimas, skiriamas už ypatingus nuopelnus, Lietuvos ir Savivaldybės vardo garsinimą; medalis (pasižymėjimo ženklas) – už nuopelnus kultūros, mokslo, švietimo, sveikatos, socialinės apsaugos, sporto, verslo ir kitose srityse.

 

Prašymus iki 2020 m. sausio 20 d. galima pateikti tiesiogiai komisijai adresu Kauno rajono savivaldybės tarybos ir mero sekretoriatas, Savanorių pr. 276-212, Kaunas arba siųsti el. paštu ruta.sveciuliene@krs.lt. Prašyme turi būti nurodyta: pretendento į apdovanojimą vardas, pavardė, gimimo data, adresas, telefonas ar juridinio asmens pavadinimas, kodas, buveinės adresas, telefonas, už kokius nuopelnus ir kokio apdovanojimo prašoma, kada, kur ir kokia proga pageidaujama įteikti apdovanojimą, taip pat informacija apie profesinę, visuomeninę veiklą, ankstesnius apdovanojimus.

 

Informacija telefonu +370 699 31 101