www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

1

1

 

Dauguma garliaviečių žino – gruodžio pirmąjį antradienį miesto centras pasipuošia spindinčia eglute. Šiemet maloni išimtis tapo ir įmonių bei organizacijų stilingų Eglučių alėja naujajame Kaimynystės parke. Šią idėją pasiūlė Garliavos miesto seniūnė N.Tarvydienė.

 

Žinoma, kad kiekvienos šventės nuotaika priklauso nuo asmeninių pastangų. Tad su 2019 metais nuspręsta atsisveikinti pasirenkant bendrą miesto puošybos ir renginio temą ,,Dovanok emociją!”

 

Gerų emocijų pliūpsnį dovanų gavo susirinkusieji prie Garliavos seniūnijos: čia dainomis pasveikino Garliavos sporto ir kultūros centro vokalinis kolektyvas ,,C.re.do" su vadovu Dainiumi, atžygiavęs linksmasis Senelis Kalėda, kartu su visais įžiebta  žaliaskarė, įspūdingas ugnies šou iš ,,Viduramžiai.lt”.

 

Sušilę prie ugnies purslų visi atžygiavo į Garliavos sporto į kultūros centrą, kuriame savo koncertą dovanojo Garliavos ugdymo įstaigų vaikai ir jaunimas. Koncerto vedėjai trys emociukai – Piktasis, Nuostaba ir Šypsenėlė – kvietė kartu spręsti ,,problemą” - ieškoti dingusio Senelio Kalėdos, atpažinti emocijas, džiaugtis vieni kitais.

 

Koncerte Kalėdų seneliui bendrą nuoširdų įspūdingą laišką dainuodami rašė vaikučiai iš Garliavos ,,Obelėlės”, ,,Eglutės” ir Jonučių vaikų darželių. Garliavos seniūnijos Ilgakiemio mokyklos - darželio mažieji šokėjai ,,Krabų šėlsme” nukėlė žiūrovus į jūros purslus. Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos I b klasė kvietė gėrėtis baltais žiemos džiaugsmais ir net nupiešė angelus ant sniego! Puikias emocijas dovanojo Sporto ir kultūros centro vaikų šokių grupė ,,Tauškutis” pakviesdami į žalią varlyčių letkį. Mėgstančios saksofono garsus E.Rutkauskienės šokių grupės jaunosios sportininkės tapo grakščiais trapiais žaisliukais. Istoriją apie baubus išraiškingai pasakojo Jonučių progimnazijos ansamblis ,,Natelės” bei solistės Rusnė ir Ieva. Na, o jei kamuoja liūdesys ir blogos mintys (juk yra tokia emocija) – kaip jomis atsikratyti? Sprendimą pasiūlė Karate kiokušin sportininkai ir jų treneris R. Levinas, nuotaikingai pakviesdami sportuoti ir taip iškrauti piktas emocijas. Puikią finalinę teatralizuoto koncerto nuotaiką kartu įtvirtino Juozo Lukšos gimnazijos dainininkai ir mažieji sportinių šokių klubo ,,Duetas“ šokėjai.

 

 

Garliavos miesto seniūnė N. Tarvydienė ir apylinkių seniūnas E. Raugevičius džiaugėsi ir sveikino visus susirinkusius, dėkojo visiems šventės rėmėjams, koncertinės programos dalyviams ir jų mokytojams bei linkėjo pačių geriausių emocijų 2020 metais.

 

Pasirodžius Seneliui Kalėdai į areną sugužėjo daug mažųjų koncerto dalyvių ir žiūrovų – oho-ho- kaip suvaldyti tokį būrį? Na, bet dovanų ir gerų emocijų visiems užteko. Smagu kurti bendrą šventę vieni kitiems – juk tai padeda laukti tikrojo šv. Kalėdų Stebuklo.

 

Garliavos sporto ir kultūros centro režisierė ir renginių organizatorė Z. Butiškytė



Daugiau nuotraukų galite rasti čia: https://www.facebook.com/pg/Marius-Norvai%C5%A1a-Photography-146714119331647/photos/?tab=album&album_id=439098890093167&__xts__%5B0%5D=68.ARAqtpzRjf_LAvAz3eCyc3MU5cKKlzSEa36qoTei1OIsMuqU1jwhrO5FsDE0wZpUlZZpKgSlOwUAN6yh2d2O8fB19uvLakxCj-HXK3IUBZsj2QdjWKPb4dXJzo_MaP2Lo2krxXmVIqa-dF3jFe-yFxVeGY3T4O1cxnc0NOE23Yx72l1Q425kIMRRLGNMucWyuvAp7o5EQxuteOW4Hs3nwTnhQw-fk7BK7nBrINZDV-3ldRbg4lirp-mpi3CJ4lf-hNv_IXj3cjaVu43sCCCpkmuM2Cy6BFulGa-rXN36G0rbdJx1aSZCujGGA7C_zd7dpmvvaigrv2O8m3aC1TCGE4oixl-QbW67uDycphzi5FayEeFfXui96wIFyZghdNdJVCemsOzwQMVpVtbSKwphr4GhJY2DW1wxpP33D5JFsB7jXZt79uAb5DnB6EKteL6OCBtAE32_QtuVTcWAPiIRKMp_gL2PcvDsXtzAs5DMsZ-8nG6OT7ajnyUR7USiqlCGLokloJ0sKDSnij8dAfIFO1IBT60shaVb8GT6pF4&__tn__=-UC-R