www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

DSC 4561

DSC 4561

 Šį savaitgalį įvyko I-asis Garliavos sporto ir kultūros centro smiginio turnyras, kuriame dalyvavo 27 šios sporto šakos mėgėjai - entuziastai. Šiame turnyre Garliavos smiginio būrelį atstovavo 6 nariai, atvyko Ežerėlio delegacija, taip pat kiti Kauno rajono gyventojai, kauniečiai bei sulaukta svečių iš Kėdainių, Vilniaus ir Vilniaus rajono.

 

Trumpą įžanginę kalbą tarė organizatorius, Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas sportui,  Ričardas Adomavičius bei vyriausias turnyro teisėjas, pirmasis ir vienintelis profesionalus smiginio žaidėjas iš Lietuvos, Europos smiginio vicečempionas, Pasaulio taurės prizininkas, Pasaulio smiginio reitinge pripažintas (2015  –  2016 m.) žaidėjas Nr. 1  –  Darius Labanauskas. 

 

Ant naujutėlės smiginio įrangos, įsigytos už Sporto rėmimo fondo lėšas, Dariui Labanauskui pademonstravus čempionišką metimo techniką bei pasidalijus patirtimi turnyro dalyviai buvo paskirstyti į jaunimo, moterų ir vyrų grupes, kuriose vyko atkrintamosios varžybos. Nepatekę į sekantį etapą turnyro dalyviai liko nenuskriausti ir galėjo dalyvauti Paguodos turnyre. Turnyro dalyvius palaikė ir svarbiausius momentus įamžino Garliavos sporto ir kultūros centro direktorius Marius Norvaiša. Smiginį išbandė ir turnyro eigą stebėjo projekto vadovė Aušra Kairaitytė-Užupė.

 

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti medaliais, taurėmis ir specialiais prizais.

 

Turnyro rezultatai:

Jaunimo grupė

1. Benas Kuzmickas

2. Dovydas Krasauskas

3. Arnas Juodsnukis, Kamilė Raišytė

 

Moterų grupė

1. Sandra Rimkevičiūtė

2. Jurgita Šakienė

3. Roma Kalėdienė, Iliada Janušienė

 

Vyrų grupė

1. Gintaras Taparauskas

2. Rimantas Kalėda

3. Vojciech Klimaševski, Mindaugas Butkus

 

Speciali rungtis "Taiklioji ranka"

1. Gintaras Taparauskas 446 tšk.

2. Povilas Parulis 427 tšk.

3. Alvydas Grinius 411 tšk.

 

Paguodos turnyras

1. Darius Švoba

2. Povilas Parulis

3. Olivija Atraškevič, Romas Šliuževičius

 

Garliavos sporto ir kultūros centro „Taiklių rankų projektas“ bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija. Projektą prižiūri Švietimo mainų paramos fondas.

 

Ričardas Adomavičius

Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas sportui