www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

vasaros treniruotės

vasaros treniruotės

 

Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia rajono gyventojus vasaros vakarus leisti sveikai – aktyviai mankštinantis gryname ore. Nuo birželio 1 d. startuoja nemokamų vasaros treniruočių ciklas po atviru dangumi.

 

Net 9 treniruočių taškuose du kartus per savaitę lankysis profesionalūs treneriai, kurie padės stiprinti kūną, atsipalaiduoti ir pakelti nuotaiką. Numatytos 3 skirtingos treniruotės: joga, zumba ir funkcinė treniruotė. Jogos užsiėmimų metu lavinama pusiausvyra, gerinamas lankstumas. Jogos praktikos teikia naudą ne tik kūnui, bet ir protui bet kurio amžiaus žmogui. Zumbos treniruotėse susipina Lotynų Amerikos ritmai, šokių žingsneliai ir aerobikos judesiai. Užsiėmimo metu sujungiamos paprastos choreografijos kombinacijos, tačiau nereikia apsigauti – taip sudeginama nemažai kalorijų. Funkcinė treniruotė – tai kasdienių žmogaus judesių (pritūpimo, žingsnio žengimo, daikto paėmimo ir pan.) sujungimas į vieną visumą, siekiant stiprinti atskiras raumenų grupes.

 

Nemokamų treniruočių ciklas vyks nuo birželio 1 d. iki rugsėjo 1 d. vakarais. Registracija į treniruotes nevykdoma, todėl galima prisijungti bet kuriuo metu. Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras rekomenduoja pratimus atlikti pagal savo galimybes, o atsiradus bet kokiems nemaloniems pojūčiams – kreiptis į trenerį. Tėveliai į treniruotes gali atsivesti vaikus, tačiau už jų priežiūrą bus atsakingi patys.

 

Specialaus pasiruošimo treniruotėms nereikia – svarbiausia dėvėti judesių nevaržančią aprangą ir patogią avalynę, o į jogos užsiėmimus atsinešti kilimėlį.

 

Prie treniruočių ciklo prisideda „Akvavita“, kuri dalyvius gaivins natūraliu mineraliniu vandeniu.

 

Daugiau informacijos: Iveta Kučinskaitė

El. p.: iveta.kucinskaite@kaunorvsb.lt

Tel. nr.: 860388106

Facebook: Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras