www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

biurų komplekse žaliakalnio terasos laikinai dirbs pagrindiniai savivaldybės padaliniai

biurų komplekse žaliakalnio terasos laikinai dirbs pagrindiniai savivaldybės padaliniai

 

Įsibėgėjus Kauno rajono savivaldybės pastato (Savanorių pr. 371, Kaune) rekonstrukcijai, savivaldybės darbuotojai laikinai keliasi dirbti į kitas patalpas (Savanorių pr. 276 esantį biurų kompleksą „Žaliakalnio terasos“), tačiau gyventojai priimami senojo pastato pirmajame aukšte (Savanorių pr. 371, įėjimas nuo Lukšio g. pusės), kur Savivaldybės specialistai dirba vieno langelio principu. 


Civilinės metrikacijos skyrius įsikūrė ir gyventojus priima Raudondvario pilyje (Pilies takas 1): čia registruojamos santuokos, ištuokos, išduodami gimimo liudijimai, kiti civilinės būklės akto įrašą liudijantys išrašai. Daugiau informacijos internete https://www.krs.lt/savivaldybe/struktura-ir-kontaktai/administracijos-direktorius/civilines-metrikacijos-skyrius/informacija/
Raudondvario menų inkubatoriaus Mažojoje salėje jau posėdžiavo ir savivaldybės Tarybos nariai. Politikai čia dirbs keletą mėnesių, kol bus užbaigtas Savivaldybės pastato remontas.

1974 metais statytas pastatas Kaune (Savanorių pr. 371), kuriame daug metų veikė ir Savivaldybė, neatitiko šiuolaikinių reikalavimų, todėl jį buvo nuspręsta atnaujinti. Pirmajame etape buvo pakeisti langai, apšiltintos sienos, sutvarkytas stogas, pakeista šildymo sistema, įrengtas vėdinimas. „Dabar laukia sunkiausias etapas – vidaus rekonstrukcijos darbai“, - sakė administracijos direktorius Antanas Nesteckis.
Direktorius tvirtino, kad rekonstravus Savivaldybės patalpas, jos bus pritaikytos ir neįgaliesiems, bus sukurtos naujos erdvės, gyventojams paslaugos bus teikiamos greičiau ir kokybiškiau. Savivaldybėje jau įdiegta vieno langelio sistema.
Teisės aktai reikalauja, kad rekonstrukcijos metu statybvietėje gali būti tik statybos darbus atliekantys asmenys, todėl Taryba priėmė sprendimą laikinai perkelti pagrindinius Savivaldybės padalinius į Savanorių pr. 276 esantį biurų kompleksą „Žaliakalnio terasos“.  Čia įsikūrė ir meras su savo pavaduotojais bei patarėjais, administracijos direktorius bei jo pavaduotojai.

Savivaldybės darbo laikas ir darbuotojų telefonai nesikeičia, juos galima rasti interneto svetainėje krs.lt

 

KRS inf.