www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

ac37e0787652cd7e47e7789dcc1fc7d6

ac37e0787652cd7e47e7789dcc1fc7d6

 

Birželio 12 d. Garliavos sporto ir kultūros centro prieigose vyko naktinis kino seansas po atviru dangumi „GarliaKINAS“, kurio metu buvo rodomas filmas, skirtas visai šeimai „Šuns tikslas“.

 

Prieš filmą, patogiai ant pievutės iškylaujančius žiūrovus, savo skambiomis dainomis džiugino jaunieji muzikantai iš Raudondvario Ignas ir Domantas. Įdomius ir naudingus projektus susirinkusiems žiūrovams pristatė Kaunas ir Kauno rajonas Europos Kultūros sostinė 2022 (KEKS 2022) - jaunimo programos „Kauno iššūkis“ atstovės, kviesdamos jaunimą prisidėti prie organizuojamų veiklų.

Trumpą, tačiau aktualią ir naudingą, informaciją susirinkusiems žiūrovams pateikė Kauno regiono skyriaus „Stabdyk nusikalstamumą“ pirmininkas Darius Joneikis. Aktyviausi žiūrovai varžėsi Protų mūšyje ir buvo apdovanoti Garliavos sporto ir kultūros centro prizais.

 

Dėkojame visiems partneriams prisidėjusiems prie šio renginio: Kauno regiono organizacijai „Stabdyk nusikalstamumą“ už suteiktą galimybę pamatyti kino filmą ir Linos Šalvaitienės įmonei balioniukai.lt.

 

Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotoja (kultūrai) Simona Macevičiūtė