www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image


garliavos rankininkes 1

garliavos rankininkes 1

 

Kovo 23 d0. Jurbarke vykusiose Lietuvos mokyklų sporto žaidynių merginų rankinio finalinėse varžybose Garliavos Juozo Lukšos gimnazijos rankininkės iškovojo pirmą vietą.

 

Į finalinį ketvertą, nugalėjusios savo varžoves zoninėse ir tarpzoninėse varžybose, pateko Kauno r. Garliavos Juozo Lukšos gimnazija, Jurbarko A.Giedraičio-Giedriaus gimnazija, Pasvalio Svalios progimnazija ir Alytaus Vidzgirio pagrindinė mokykla. 

 

Burtai lėmė, kad garliavietėms pirmosiose varžybose teko susitikti su šeimininke – Jurbarko A.Giedraičio-Giedriaus gimnazija.

 

„Mūsų gimnazijos merginos buvo tikrai stipresnės už varžoves ir iškovojo pergalę rezultatu 26:9. Dėl I vietos teko žaisti su antrųjų varžybų nugalėtojomis – Pasvalio Svajos progimnazijos rankininkėmis. Atkaklios kovos nebuvo. Nuo pat pirmų minučių Garliavos Juozo Lukšos gimnazistės įrodė, kad stipriausios rankinio gimnazijos vardas Lietuvoje priklauso garliavietėms. Varžovės buvo sutriuškintos rezultatu 25:10. Labai didžiuojuosi merginomis, kurios atidavė visą širdį, visas jėgas, kad iškovotų taip trokštamą pergalę“, – džiaugėsi Virgilijus Urbšys, kūno kultūros mokytojas-metodininkas, paruošęs nugalėtojų komandą. Už pagalbą rengiant komandą finalinėms varžyboms jis dėkoja ir trenerei Ritai Urnikienei. 

 

Sveikiname pirmą vietą iškovojusias komandos nares, gimnazistes Ievą Urnikytę, Skirmantę Gečaitę, Mantę Voskresenskają, Gabiją Armanavičiūtę, Gabrielę Skilandytę, Gretą Sutkaitytę, Kamilę Ustilaitę, Dianą Kuryševą, Aistę Stalauskaitę, Izabelę Čepurnaitę.