www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

padekos vakaras garliavoje 4

padekos vakaras garliavoje 4

Penktadienį Garliavos sporto ir kultūros centre skambėjo padėkos žodžiai Garliavos įmonių vadovams, bendruomenių lyderiams – visiems, kurie prisidėjo prie miesto gerovės kūrimo.

Į renginį atvykęs Kauno rajono meras Valerijus Makūnas pasidžiaugė, kad praėję metai savivaldybei buvo dosnūs rekordinėmis investicijomis ir apdovanojimais, kuriuos skyrė Europos verslo asamblėja ir Lietuvos verslo konfederacija. “Tai didelis jūsų nuopelnas”, - pabrėžė meras.

Dvi Garliavos įmonės – “Baltijos polistirenas” ir “Garlita” - pelnė aukso medalius “Lietuvos metų gaminio” konkurse. “Garliavos verslininkai išsiskiria dar ir tuo, kad yra visada atsigręžę veidu į bendruomenę”, - pasidžiaugė V. Makūnas.

Garliavos seniūnė Nijolė Tarvydienė ir Garliavos apylinkių seniūnas Eimantas Raugevičius pasakojo apie ištikimiausius savo talkininkus ir jiems įteikė prizus bei padėkos raštus.

Jau simboliškomis tapo Garliavos verslo bendruomenės ir seniūnijos inicijuojamos talkos, aplinkos tvarkymo akcijos.

Garliavoje giliai įleidęs šaknis ir aktyviai bendruomenės gyvenime dalyvauja „SRS servisas“. Savo vardą gražiai pateisina Rimanto Blažulionio vadovaujama „Patikima linija“, kuri ne tik patikimai dirba, bet ir remia svarbius renginius.

Kęstučio Dagilio vadovaujamas „Baltijos Polistirenas“ kiekvienais metais pagamina papuošimus Kalėdų eglutei. „Garliavos statyba“ savo lėšomis pastatė pėsčiųjų tiltelį per Maišiaus upelį. „Radė“ paklojo šaligatvius ir išasfaltavo K. Aglinsko gatvę.

„Kamesta“ išasfaltavo aikšteles prie kapinių Ramybės ir S.Šimkaus gatvėse, atvežė ąžuolinių rąstų drožėjų plenerui Lietuvos himnui išdrožti. „Hidrogeologija“ suremontavo kapinių vartus.

Gerų žodžių nusipelnė „Pelly Baltic“, „Marex Boats“ „Transrifus“, „Naujasis Nevėžis“, „Plastenta“, „Saldoga“, „Nordic Idea“, „Juragiai“ ir kitos įmonės.

Šalia senbuvių, Garliavos verslo bendruomenę šiemet papildė nemažas būrys naujakurių. Kanados bendrovė „Circle K Lietuva“ atidarė naujos koncepcijos degalinę prie automagistralės „Via Baltica“, į kurią investavo 2,4 mln. eurų. Į Garliavą atsikėlė ir „Jozita“, kur galima įsipilti pigesnio kuro.

Iki šiol Garliavoje nebuvo automobilių plovyklos. UAB „Globali renta“ ištaisė šią klaidą ir atidarė automobilių savitarnos plovyklą Žaliojoje gatvėje. Konditerijos cechą Vytauto gatvėje atidarė UAB „Bijola“, o kepyklėlė „Robinga“ išplėtė patalpas.

 

KRS inf.