www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

garliavos poliklinika1

garliavos poliklinika1

 

Garliavos pirminės sveikatos priežiūros centras (PSPC) greitai taps patogesnis pacientams. Administracija bus perkelta į kitą pastatą, o atlaisvintose Garliavos PSPC patalpose įsikurs Konsultacinės poliklinikos kabinetai, kuriuose dirbs gydytojai specialistai.

Toks sprendimas buvo priimtas sveikatos centro ir jo steigėjo – Kauno rajono savivaldybės bei VšĮ Respublikinės Kauno ligoninės - vadovų susitikime. Jame buvo aptarti klausimai dėl tolesnio Garliavos PSPC ir ligoninės bendradarbiavimo, teikiant pacientams antrinio lygio gydytojų specialistų (konsultantų) paslaugas.

Šiuo metu ligoninės specialistai dirba kabinetuose, esančiuose keliuose skirtinguose pastatuose Garliavoje. Pacientams būtų patogiau paslaugas gauti vienoje vietoje. Ilgą laiką buvo ieškoma įvairių variantų. Šį kartą priimtas sprendimas administraciją perkelti į į pastatą Vytauto g. 57A, Garliavoje, kur šiuo metu yra Respublikinės Kauno ligoninės rentgenas ir įsikūrusi Slaugos klinikos administracija.

Atlaisvintose Garliavos PSPC patalpose įsikurs ligoninės Konsultacinės poliklinikos kabinetai, ten dirbs gydytojai specialistai ir bus įrengta registratūra.

„Viskas bus vienoje vietoje, be to, pastate yra liftas, tad bus patogu ir darbuotojams, ir ligoniams. Viliuosi, kad keičiantis patalpomis, mūsų įstaigos darbuotojams darbo sąlygos nepablogės“, – sakė Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas.

Ligoninė įsipareigojo kitų metų biudžete numatyti lėšas patalpoms, kuriose įsikurs Garliavos PSPC administracija, suremontuoti. Darbus numatyta pradėti 2018 m. vasario mėnesį.

 

KRS inf.