www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

8ec828494937fc022bb579281a94d264

8ec828494937fc022bb579281a94d264

 Šiltą rugpjūčio 30 d. pavakarę visi norintys gerai praleisti laiką rinkosi prie Garliavos sporto ir kultūros centro prieigų. Vakaro pradžioje atvykusieji turėjo galimybę pasigėrėti dailininkės – menotyrininkės Dainoros Minkevičiūtės tapybos darbais. Parodos „Spalvų šokis“ atidarymo metu autorė kvietė į savo gyvenimą įsileisti kuo daugiau spalvų. Užburiančius šokius parodos lankytojams dovanojo Kauno rajono sporto mokyklos šokėjai, vadovaujami trenerės Indrės Navickienės.

 

Po parodos visus pasitiko, jau tradicija tampantis ir trečius metus iš eilės vykstantis, koncertas „Sezono džiazas“. Renginio metu žiūrovus profesionaliais muzikiniais pasirodymais džiugino multiinstrumentalistas Ąžuolas Paulauskas, Jonavos kultūros centro meno vadovo Aleksandro Dunio džiazo grupė, pavadinimu „JazzStudio“ bei Garliavos sporto ir kultūros centro džiazo grupė su meno vadovo Juozo Strupinsko paruošta programa.

 

Skambantys muzikos garsai buvo skirti visiems, norintiems palydėti vasarą su ritmu. Koncerto metu klausytojai turėjo galimybę išgirsti ne tik įprastus džiazo standartus, bet ir originalias kompozicijas, spontaniškas atlikėjų improvizacijas bei populiarius lietuvių ir užsienio autorių kūrinius. Kol suaugusieji mėgavosi renginio muzikine programa, vaikai su dviračiais ir paspirtukais, aktyviai leido laiką specialiai paruoštoje saugaus eismo aikštelėje.

 

Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotoja (kultūrai) Simona Macevičiūtė