www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

DSC 6111

DSC 6111

Sekmadienį, rugpjūčio 6 d., visi norintys pailsėti ir gerai praleisti laiką rinkosi į tradicinį Šeimų pikniką „Išjunk TV - 4“, kurį organizavo Garliavos sporto ir kultūros centras. Kaip ir kasmet, visi norintys pasidžiaugti dideliais muilo burbulais, turėjo puikią progą dalyvauti Burbuliatoriuje. Veikė blusų turgelis, „Dovanų dėžės“. Išskirtinė pramoga, laukusi atvykusių, – žemės meno skulptūros, skirtos Piliakalnių metams paminėti, kūrimas, kurią su pagalbininkais kūrė dailininkė Daiva Sasnauskienė.

Populiarios buvo ir sporto rungtys, kuriose savo jėgas bandė šeimos su vaikais. Didįjį Šeimų varžytuvių prizą – dviratuką, laimėjusi garliaviečių šeima džiaugėsi naudingu prizu, kurį įsteigė „Roberto dviračiai“. Sporto rungtims teisėjavo Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas (ūkiui) Artūras Kuzmickas.

Didžiausio susidomėjimo sulaukė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Garliavos komandos programa. Ugniagesiai visus susirinkusius pasitiko garsiniu signalu. Programos metu buvo imituotas eismo įvykis ir rodoma kaip specialiais įrankiais „karpomas“ automobilis bei „vaduojamas“ jame esantis nukentėjusysis.

Atostogaujančių protų mūšyje, pavadinimu „Ugnis: nuo Piliakalnio iki Tavo namų“ dalyvavusieji atsakinėjo į klausimus ir pelnė rėmėjų įsteigtus prizus. Visi norintys rizikuoti ir laimėti turėjo puikią progą išbandyti savo laimę „Laimės ir rizikos“ rate. Savo talentą „Laisvajame mikrofone“ demonstravo akordeonistas Algirdas Vaičaitis, kuris pakvietė atvykti ir savo draugus. Prie „Laisvojo mikrofono“ prisijungė ir norintys savo talentą parodyti pikniko dalyviai.

Vakarop vyko tęstinių trumpametražių filmų mėgėjų kino projekto „NAUJO/KAS? II – piliakalnių legendos“ sukurtų filmukų peržiūros. Šeimų pikniko vakarą užbaigė animacinis filmas, skirtas visai šeimai „Balerina“, kvietęs visus svajoti ir siekti savo gyvenimo tikslo.

Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotoja (kultūrai) Simona Macevičiūtė