www.garliava.lt

vmi 211110 plakatas foto konkursas horizontalus

vmi 211110 plakatas foto konkursas horizontalus

 

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI), siekdama didinti jaunimo –būsimų mokesčių mokėtojų – sąmoningumą bei skatinti savarankiškai domėtis mokesčiais, kviečia 5 - 8 klasių moksleivius dalyvauti kūrybiniame konkurse „Kur keliauja mokesčiai?“. Konkurso idėja – vaikai kviečiami atsiųsti savo kūrybos piešinį, nuotraukų istoriją ar kūrybinį vaizdo klipo įrašą, atskleidžiančius mokesčių naudą valstybei ir kiekvienam iš mūsų. Konkurso nugalėtojų lauks prizai – belaidės kolonėlės, išorinės baterijos ir ausinės.

 

„Visi žinome, kad sumokėti mokesčiai patenka į valstybės biudžetą, tačiau ne visada pastebime, kaip jie keičia kiekvieno iš mūsų kasdienybę. Todėl kviečiame moksleivius atidžiau patyrinėti juos supančią aplinką ir priimtinu kūrybiniu formatu papasakoti apie tai, kaip sumokėti mokesčiai sugrįžta visuomenei įvairiomis formomis“, – sako Kauno AVMI viršininkė Judita Stankienė, pažymėdama, kad VMI nuolat ieško naujų būdų ir formų vaikų ir jaunimo mokestiniam sąmoningumui ugdyti.

 

Kūrybiniame konkurse dalyvauti gali 5-8 klasių moksleiviai, atsiųsdami 1 nuotrauką, piešinį ar vaizdo klipą. Atsiųsti moksleivių darbai bus vertinami pagal darbo atitikimą temai, kūrybišką temos interpretavimą, originalumą, techninę kokybę. Nuotraukos, piešiniai ar vaizdo klipai konkurso organizatoriams turi būti atsiųsti iki gruodžio 3 d. Su detaliais reikalavimais darbams ir kitomis konkurso taisyklėmis galima susipažinti čia.