www.garliava.lt

bernard hermant dclpetmvdk8 unsplash

bernard hermant dclpetmvdk8 unsplash

 

 

Kviečiame visus kūrybiškus, aktyvius, neabejingus savo gyvenamai aplinkai ir jos išsaugojimui Kauno rajono gyventojus dalyvauti konkurse!

 

Kauno rajono savivaldybės Aplinkos skyrius kartu su VšĮ Aplinkosaugos valdymo ir technologijų centru organizuoja „Antrinio daiktų panaudojimo idėjų konkursą“ ir kviečia rajono gyventojus jame dalyvauti.

 

Atskleiskite savo kūrybinius gebėjimus suteikiant jau nereikalingais tapusiems daiktams antrą gyvenimą, o tuo pačiu įsitikinkite, kad Jūsų kūryba gali ženkliai prisidėti prie gamtos resursų saugojimo ir švaresnės bei sveikesnės aplinkos kūrimo.

 

Jei turite namie nebenaudojamų pabodusių namų apyvokos daiktų, baldų, rūbų, batų, kitų  senokai pamirštų daiktų ar įvairių medžiagų likučių, perdirbkite, pataisykite, sukurkite iš nereikalingo daikto naują, praktišką ir naudingą. Suteikite nenaudojamiems daiktams antrą gyvenimą!

 

Kauno rajono savivaldybė laukia Jūsų darbų nuotraukų ar vaizdo įrašų iki 2021 m. lapkričio 22 d. 16 val., el.p. ecat@ecat.lt (temos laukelyje įrašykite „Konkursui“). Džiaugsimės, jei atsiųsite ir trumpą savo idėjos aprašymą su patarimais, kaip tokį daiktą pasigaminti kitiems.

 

Konkurso nugalėtojų laukia prizai. Konkursas organizuojamas įgyvendinant Kauno rajono savivaldybės aplinkosauginio švietimo 2021–2027 m. programą.

 

Daugiau informacijos rasite konkurso nuostatuose.