www.garliava.lt

psichologione pagalba 1

psichologione pagalba 1

Kauno rajono visuomenės sveikatos biuras, siekdamas sumažinti ilgalaikes dėl Covid-19 pandemijos patiriamo nerimo ir įtampos pasekmes, pradėjo teikti nemokamą psichologinę pagalbą su stresu ar emociniais sunkumais susiduriantiems Kauno rajono gyventojams.

 

Kauno rajono visuomenės sveikatos biuro psichologai paslaugas teiks keliais skirtingais būdais. Gyventojams bus organizuojami grupiniai streso valdymo ir konfliktų sprendimo mokymai bei individualios psichologo konsultacijos. Šios profesionalių specialistų teikiamos paslaugos bus nemokamos.

 

Streso ir konfliktų valdymo mokymai bus suskirstyti į 6 užsiėmimus, iš kurių kiekvieno trukmė – 1,5 val. Juos psichologai ves nuotoliniu būdu.

 

Jų metu bus aptarta nerimo, įtampos, pykčio, streso ir kitų neigiamų jausmų kilmė. Taip pat psichologai pristatys būdus, kaip šiuos neigiamus jausmus atpažinti kasdienybėje bei analizuos jų įtaką žmogaus sveikatai ir jo socialiniam vaidmeniui. Mokymų dalyviai bus supažindinami su pagalbos sau praktikomis: meno terapija, kvėpavimo relaksacija, mindfulness metodu, autogenine treniruote, progresyvia raumenų relaksacija, dėkingumo praktika.

 

Nors mokymai yra nemokami, tačiau specialistai primena, jog būtina išankstinė registracija:  https://kaunorvsb.lt/registracija/.

 

Taip pat Kauno rajono visuomenės sveikatos biuro specialistai kviečia kiekvieną, išgyvenantį sudėtingą gyvenimo laikotarpį, pakviesti save į tiesiog nuoširdų pokalbį su patyrusiu specialistu. Į individualias psichologo konsultacijas gali registruotis Kauno rajono gyventojai, kurie išgyvena skyrybas, darbo praradimą, finansinius sunkumus, artimo žmogaus netektį, konfliktinius santykius šeimoje ar darbe, sunkią artimo žmogaus ligą ar jaučia didelį nerimą bei įtampą dėl šalyje paskelbto karantino.

 

Registraciją į nemokamas psichologo konsultacijas vyks telefonu 8 674 85501.

 

Daugiau informacijos apie visuomenės sveikatos biuro vykdomas veiklas susidomėję gyventojai gali rasti Kauno rajono visuomenės sveikatos biuro „Facebook“ paskyroje.

 

psichologione pagalba grupems 1
psichologione pagalba grupems 1