www.garliava.lt

kauno issukis

kauno issukis

 

Kauno - Europos kultūros sostinės 2022 jaunimo programa „Kauno iššūkis“ pradeda naują sezoną! 

 

„Kauno iššūkio“ moksleivių (15-18m.) grupė yra renkama iki rugsėjo 22d., o programa trunka nuo spalio iki balandžio mėnesio. Programos metu dalyviai analizuoja ir kūrybiškai sprendžia realius Kauno miesto ir rajono iššūkius, vysto savo inicijuotus projektus ir praktiškai taiko įgytas teorines žinias. „Kauno iššūkis“ yra saugi erdvė bandyti, auginti miestą, komandą ir save.

 

REGISTRUOKIS į kūrybiškumą, komandą, projektus, miestą ir Tave auginančią programą!

 

Registracija vyksta iki rugsėjo 22d. - bit.ly/issukis2020

 

Programa trunka nuo spalio iki balandžio mėn. Per pusmetį susipažinsi su Kaunas 2022 organizacija, įgausi įvairių įgūdžių, kurie padės idėją paversti realiu projektu, o dirbant komandoje turėsi galimybę ne tik dalyvauti įvairiose kūrybinėse dirbtuvėse, atvirose paskaitose, bet ir konsultuotis bei augti individualiai.

 

Susitikimai vyks kas antrą šeštadienį, Tempo erdvėje (Daukšos g. 34), tačiau neformalūs ar papildomi komandų susitikimai bei vizitai į renginius ar kultūrines organizacijas tave kvies veikti ir po pamokų

 

kaunas2022.eu/kaunoissukis

 

Draugaukime

 

Kartu mes parodome, jog tikime jaunais žmonėmis. Mūsų programos dalyviai tampa ne tik savo projektų, bet ir mokyklos, bendruomenės, Kauno, jaunų žmonių ambasadoriais. „Kauno iššūkio“ naujas sezonas kvies ir į atvirus užsiėmimus arba kitas iniciatyvas, todėl ne tik „iššūkiečiai”, bet ir Jūsų bendruomenė galės prisidėti prie Kauno - Europos Kultūros Sostinės 2022 gyvenimo.

 

Auginame galvas, kuriose auga Kaunas!