www.garliava.lt

sportas

sportas

 

2020 m. Kauno rajono seniūnijų sporto žaidynėse Garliavos seniūnija vėl buvo sportiškiausia ir tradiciškai užėmė pirmą vietą. Tokį rezultatą padėjo pasiekti  100-procentinis garliaviečių dalyvavimas ir pasiaukojimas dėl sporto bei savo miesto. Šiemet  Garliavos seniūnija  iškovojo pergalę tarp 13-os  žaidynėse dalyvavusių  seniūnijų.

Pirmąsias vietas ir taures Garliavos seniūnijai laimėjo:

Moterų krepšinio 3x3 komanda. Sudėtis: Gintarė Poškevičienė, Kristina Ustilienė, Monika Eimutytė, Saida Bernackienė (3taškai); 

Moterų tinklinio 3x3 komanda. Sudėtis: Ignė Grigaitytė, Laura Simanavičiūtė, Evelina Beržinskaitė(3taškai);                                                                                                            Stalo teniso komanda. Sudėtis:  Vaclovas Stankus, Lukas Dvylys, Toma Adomavičienė (3 taškai);   

Šachmatininkų komanda. Sudėtis:  Tomas Tamošiūnas, Tautvydas Juška, Rasa Juškienė (3 taškai).

Garliavos parko tinklinio vyrų komanda sudalyvavo finale ir laimėti sidabro medaliai  yra aukščiausias ikišiolinis pasiekimas. Sudėtis: Darius Sankauskas, Jokūbas Kuprys, Paulius Gedvila (3 taškai).

Kulkinio šaudymo rungtyje, kurioje Garliavai talkino Lietuvos smiginio legenda Darius Labanauskas, iškovota trečioji vieta. Sudėtis: Darius Labanauskas,  Audrius Varaškevičius, Almantas Balčiūnas (3 taškai).

Garliavos šaškių komanda taip pat užėmė trečią vietą. Sudėtis: Nuolatinė dalyvė Ona Burnelienė, Leonas Grižas ir Romas Šliuževičius (3 taškai).

Futbolininkai, kurių pagrindą sudarė jungtinė Garliavos United ir FK Garliava futbolo klubų komanda, užėmė ketvirtą vietą. Komandos sudėtis: Artūras Matulionis, Rimvydas Iškauskas, Audrius Lukoševičius, Gintas Malyj, Edukas Bakūnas, Mindaugas Daniūnas, Gedas Višinskas, Rosvaldas Čekavičius, Justas Čekavičius, Deividas Karlauskas (2 taškai).

Krepšinio 3x3 amžiaus grupėje (20-40 m.) Garliavos komanda šiemet pasidalino 5-6 vietas ir davė 5,5 taško savo seniūnijai. Komandos sudėtis: Edgaras Kajalavičius, Dominykas Petkevičius, Simonas Šimkevičius  ir Vilius Jurgelaitis.

Vyrų krepšinio 3x3 (41 m. ir vyresnių grupėje) buvo užimta šešta vieta ir pelnytas 1 taškas. Komandą sudarė Darius Viršilas, Egidijus Rutkauskas ir Ričardas Adomavičius.

Smiginio rungtyje netikėtai užimta tik septinta vieta (buvo žaista lauke). Garliavos smiginio komandą atstovavo Ernesta Vaiciekauskienė, Ramūnas Ragelis ir Sigitas Rastauskas. (1 taškas).

Seniūnų trikovėje septintą vietą laimėjo Garliavos seniūnės pavaduotojas Gintas Budrikas, tuo pačiu pelnydamas 3 svarbius taškus savo atstovaujamai seniūnijai.

Šiemet vyko didelė konkurencija tarp Kauno rajono seniūnijų dėl prizinių vietų, todėl kiekvienas iškovotas taškas buvo be galo svarbus. Pirmą vietą užėmusi Garliavos miesto seniūnija su 34,5 taškais tik 1,5 taško aplenkė artimiausius varžovus bendroje įskaitoje. Antroje vietoje liko Kačerginės seniūnija (33 taškai), o trečia atiteko Ežerėlio seniūnijai (32 taškai).

Kiekvienas garliavietis, dalyvavęs 2020 m. Kauno rajono seniūnijų sporto žaidynėse, prisidėjo ne tik prie savo Garliavos seniūnijos bendros sportinės pergalės, bet ir prie sporto bei sveikatingumo propagavimo Kauno rajone.  Didelė padėka ir pagarba visiems sportininkams, ginusiems Garliavos seniūnijos garbę, už pastangas ir pergalę!

Garliavos seniūnija, kaip visada, savo miestą atstovaujančius sportininkus aprūpino geriamu ir mineraliniu vandeniu, kad po rungčių numalšintų troškulį bei atgautų jėgas.

Garliavos miesto seniūnijos sportininkus jau antrus metus iš eilės remia žinomos ir bendruomeniškos Garliavos įmonės UAB "Baltijos polistirenas" (Balpol) ir UAB "Plastena" (Plastena). Šių įmonių vadovams, atskira padėka, kad šiemet vėl Garliavos seniūnijos komanda startavo sporto žaidynėse su nauja apranga ir pakilia dvasia.

 

 

Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas sportui Ričardas Adomavičius