www.garliava.lt

raudondvario klinika atidarymas 59

raudondvario klinika atidarymas 59

Pirmadienį Raudondvaryje, J. Naujalio g. 10, duris atvėrė privati medicinos klinika. Čia bus teikiamos pirminio, o vėliau ir antrinio lygio medicinos paslaugos. Įstaigoje kol kas dirba 24 darbuotojai.

 

Pirmame aukšte įsikūrė registratūra, rūbinė, antrame – klinikos administracija, du šeimos gydytojai, taip pat akušerio ginekologo, odontologo, chirurgo, procedūrų ir kiti kabinetai. Rūsyje veikia sporto salė, masažo kabinetas.

 

„Raudondvaris yra puiki vieta gyventi, čia noriai kuriasi jaunos šeimos, todėl reikia kuo daugiau įvairių paslaugų. Norime, kad prireikus gydytojo pagalbos, žmonėms nereikėtų važiuoti į miestą“, - kalbėjo klinikos steigėjos Rūta Čepšienė ir Asta Gudienė.

 

Į atidarymą atvykęs meras Valerijus Makūnas pastebėjo, kad Kauno rajone veikia jau aštuonios privačios klinikos. „Žmogui nėra svarbu, kokioje klinikoje jis lankosi – privačioje ar valstybinėje. Jam svarbiausia – paslaugų kokybė“, - kalbėjo meras.

 

Raudondvario Šv. Kūdikėlio Jėzaus Teresės bažnyčios klebonas monsinjoras Augustinas Paulauskas palaimino naują įstaigą pasidžiaugdamas, kad jos dėmesio centre bus žmogaus sveikata.

 

„Kol kas esame maži, bet turime didelių planų, - kalbėjo R. Čepšienė. – Esame pasiryžę bendradarbiauti su traumatologais, reabilitologais, teiksime slaugos paslaugas namuose, o ateityje norėtume įkurti ir slaugos namus.“