www.garliava.lt

pspc garliava

pspc garliava

 

Nuo gegužės 25 d. Garliavos PSPC Roko Šliūpo poliklinika ir Ežerėlio, Girionių ir Piliuonos ambulatorijos bei Ežerėlio ambulatorijos Kačerginės filialas atnaujina kontaktinius vizitus pas šeimos gydytojus, chirurgus, akušerius-ginekologus, psichiatrus ir psichologus. Nuo birželio 1 d. planines paslaugas pradės teikti ir odontologai.

 

Karantinas Lietuvoje kol kas neatšauktas, todėl prioritetas vis dar teikiamas nuotolinėms gydytojų konsultacijoms, tačiau kontaktinių susitikimų su gydytojais nuo šiol bus daugiau. Planuojama, kad per dieną šeimos gydytojai savo kabinete priims iki 7 pacientų ir dar iki 10 pakonsultuos telefonu. Po kiekvieno paciento priėmimo kabinetas vėdinamas ir dezinfekuojamas, o tuo metu kitame kabinete gydytojas konsultuoja pacientus nuotoliniu būdu.

 

Kaip ir anksčiau dėl konsultacijos su gydytoju būtina registracija skambinant į registratūrą. Jeigu nuotolinės konsultacijos metu gydytojas nusprendžia, kad reikalingas kontaktinis susitikimas su pacientu, jo vizito laiką paskiria pats gydytojas.

 

Siekiant kontroliuoti pacientų srautus ir užtikrinti kuo mažesnį asmenų kontaktą, pacientai prašomi į gydymo įstaigą atvykti likus 5 min. iki paskirto susitikimo su gydytoju. Būtina dėvėti apsauginę veido kaukę ir, įėjus į gydymo įstaigą, nepamiršti dezinfekuoti rankas. Pas gydytoją pacientas privalo atvykti vienas, o esant būtinumui, jį gali lydėti vienas lydintis asmuo.

 

Atvykus prie lauko durų prašome paspausti telefonspynės mygtuką. Jums atsilieps registratorė arba budintis medikas. Atsakydami į klausimus, turėsite pateikti informaciją apie savo sveikatos būklę, kontaktus su COVID-19 infekuotais ar saviizoliacijoje esančiais asmenimis, jums bus pamatuota kūno temperatūra.