www.garliava.lt

1

1

 

Šeštadienį III Garliavos sporto ir kultūros centro krepšinio (3x3), tinklinio (3x3) ir futbolo (6x6) turnyras įvyko naujai atidarytame šiuolaikiškai atnaujintame Garliavos Jonučių progimnazijos sporto aikštyne. Renginį pristatė ir vedė Garliavos sporto ir kultūros centro direktorius Marius Norvaiša ir direktoriaus pavaduotojas sportui Ričardas Adomavičius.

 

Atnaujintas Jonučių stadionas užsipildė krepšinio, futbolo, tinklinio komandomis, kurios palaikomos susirinkusių dalyvių ir žiūrovų rungėsi teisėjaujant profesionaliems teisėjams bei skambant nuotaikingai muzikai. Turnyro dalyvių entuziazmo neatvėsino ir trumpalaikis lietus.

 

Turnyro krepšinio 3x3 varžybų čempionais tapo ir pagrindinį piniginį prizą 200 eurų laimėjo komanda „Lorista“ iš Vilniaus (kapitonas Deimantas Pavlovskis, Gediminas Povilauskas, Andrej Maisak, Tomas Malimenkovas). Antrą ir trečią vietas užėmė komandos iš Kauno „Pandora“ ir „Dainava“. Tritaškio rungties nugalėtoju tapo Lukas Aleksiūnas iš Kauno komandos „BC BOOM“ ir jam atiteko 100 eurų piniginis prizas bei didelis pliušinis meškinas iš Meškinų pasaulis/UAB „Energomax“.

 

Tinklinio 3x3 varžybose pirma buvo ir laimėjo pagrindinį piniginį prizą 200 eurų komanda „Rudeninė depresija“ iš Kauno (kapitonas Steponas Narvydas, Kęstutis Ramšys, Raimundas Pocius). Antra liko Garliavos-Kauno komanda „B-3“. Trečia vieta atiteko komandai iš Klaipėdos „Draugai“. Dėl turnyro nuostatų nesilaikymo (komandoje buvo registruoti sportininkai žaidžiantys aukščiausioje lygoje) iš turnyro buvo pašalintos komandos: „Teletabiai“ (Alytus) ir „UAB AKRAMAS“ (Marijampolė).

 

Futbolo 6x6 nugalėtojais tapo ir pagrindinį piniginį prizą 200 eurų laimėjo garliaviečiai „FK Garliava“ (kapitonas Henrikas Grigas, Emilis Neverauskas, Lukas Karosas, Gediminas Višinskas, Ignas Mačiulaitis, Lukas Poškus, Deividas Arlauskas, Tomas Matiušovas), Antra liko Kauno komanda „BCDIV“. Trečia vieta atiteko Garliavos-Kauno komandai FC „Garliavos United“.

 

Šiame renginyje buvo apie 200 dalyvių ir žiūrovų. Komandas nugalėtojas tortais vaišino Garliavos kavinė-kepyklėlė Robinga/UAB „Robinga“, komandas prizininkes savo gaminama produkcija apdalino OHO/UAB „Naujasis Nevėžis“, dovanas-prizus įteikė UAB „Gramofonas“, Meškinų pasaulis/UAB „Energomax“ ir pagrindinis šio turnyro rėmėjas RIMO/UAB „Patikima linija“.

 

Ričardas Adomavičius Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas

2
2
3
3
4
4