www.garliava.lt

radio angels A3 01

radio angels A3 01

 

Maloniai kviečiame Jus rugsėjo 14 d., 16 val. į Linksmakalnį,  kuriame bus pristatomas pirmasis toks Kaune ir Kauno rajone vietos bendruomenės ir šiuolaikinio cirko artistų bendromis pastangomis sukurtas spektaklis „Radijo angelai“.

 

Tai ne paprastas spektaklis, o vietos istorija, jo žmonėmis ir miestelio legendomis paremtas bendruomenės ir menininkų kūrinys, pakviesiantis į neeilinį nuotykį skirtingose Linksmakalnio vietose. Tai vienas iš finalinių „Šiuolaikinės seniūnijos“ Linksmakalnyje renginių.

 

Apie „Radijo angelus“:

Kažkada, kai Linksmakalnyje stovėjo radijo antenos, jos pritraukė būrį angelų, kurie nusprendė čia pasilikti visam laikui. Ne veltui miestelyje yra angelų muziejus, gyvūnų prieglaudos ir kiti nuostabūs, nors ir ne iš karto pastebimi dalykai.

 

Taip mano žinomas italų šiuolaikinio cirko režisierius Roberto Magro, kuris vos pamatęs Linksmakalnį, nusprendė čia kartu su miestelio bendruomene sukurti šiuolaikinio cirko spektaklį „Radijo angelai“.

 

Kartu su tarptautine cirko artistų trupe, maži, seni ir jauni Linksmakalnio gyventojai visą pusmetį šoko, sportavo ir repetavo. O svarbiausia – jie kūrė naują Linksmakalnio pasakojimą, paremtą  miestelio praeitimi, dabartimi ir ateitimi.

 

Ko tikėtis? Šiuolaikinio cirko netikėtose erdvėse, 250 angelo sparnų, magijos ir staigmenų.

Režisierius Roberto Magro, Linksmakalnio žmonės ir „Kaunas 2022“ komanda laukia jūsų visų!

 

Artistai: Linksmakalnio gyventojai, Camille Guichard, Magdalena Hidalgowitker, Andrea Speranza, Džiugas Kunsmanas, Flavio Dandrea, Alice Rende, Anna Franciszka Buraczynska, Nicolas Raphael Moreno, Marija Baranauskaitė, Elena Kosoveč, Kontantinas Kosoveč.

 

Organizatoriai: @Kaunas 2022, Linksmakalnio seniūnija.

 

Linksmakalnis yra viena iš šiuolaikinių „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ seniūnijų.