www.garliava.lt

DSC 3695

DSC 3695

 

Rugpjūčio paskutinę savaitę, jau penktąjį kartą, Garliavos sporto ir kultūros centras, pakvietė garliaviečius ir miesto svečius į vasaros palydėtuvių koncertą „Sezono džiazas“.

 

Šį kartą vakaras prasidėjo anksčiau, pakviečiant vaikučius į Saugaus eismo mokyklėlę. Didelio būrio susirinkusių vaikų, jų tėvelių laukė policijos bičiulis šuniukas Amsis, prižiūrimas policijos rėmėjo Arvydo. Vaikai drąsiai atsakinėjo į policijos pareigūno L. Rudžio klausimus, rodė kaip teisingai pereiti kelią pėsčiųjų perėjoje, kokia turi būti dviratininko apranga ir elgesys. Visi džiaugėsi ne tik edukacija, bet ir puikiais Amsio dovanojamais prizais.

 

Kol vaikai saugiai važinėjosi paspirtukais ar dviratukais po nupiešto miesto gatves, jų tėveliai mėgavosi skambiomis, čia pat skambančiomis melodijomis. Džiazo mylėtojai klausėsi multiinstrumentalisto J. Strupinsko kuriamų garsų.

 

Intelektualios muzikos gurmanams spalvingą nuotaikų pynę, meistriškai apjungdami skirtingus žanrus – folklorą ir džiazą - dovanojo Girmantės ir A. Polevikov grupės ,,Ethnic Mood“ atlikėjai. Vakarą, jau šviečiant žvaigždėms, baigė solistės D. Anisko ir grupės klasikinio džiazo koncertas. Renginio vedėjas M. Norvaiša, dėkodamas atlikėjams ir klausytojams, pakvietė vėl susitikti kitais metais.

 

Dėkojame Kauno apskrities VPK Viešosios tvarkos valdybos Bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus bendruomenės pareigūnui L. Rudžiui bei rėmėjams UAB ,,Naujasis Nevėžis“ už nuoširdų bendradarbiavimą.