www.garliava.lt

2019 1

2019 1

Vasaros karštis neatbaidė garliaviečių nuo ryžto parvežti Garliavos seniūnijai pergalę - Kauno rajono seniūnijų sporto žaidynėse Garliavos seniūnija šiemet vėl užėmė pirmą vietą tarp 16 dalyvavusių  seniūnijų.

Seniūnų trikovėje antrą vietą laimėjo Garliavos seniūnės pavaduotojas Gintas Budrikas, tuo pačiu pelnydamas 14 taškų savo atstovaujamai seniūnijai.

 

Krepšinio 3x3 amžiaus grupėje (20-40 m.) stipri Garliavos komanda pritrūko jėgų pirmai vietai, nes žaidė tik trise, o laimėta antra vieta davė 8 taškus seniūnijai. Komandos sudėtis: Algirdas Adomavičius, Edgaras Miliūnas ir Karolis Šarukas.

 

Vyrų krepšinio 3x3 (41 m. ir vyresnių grupėje) buvo užimta penkta vieta ir pelnytas 1 taškas. Komandą sudarė Ramūnas Ragelis, Eimantas Muliuolis, Gintaras Merčaitis ir Paulius Pocevičius.

 

Garliavos parko tinklinio vyrų komanda laimėjo bronzos medalius ir su trečia vieta pelnė 3 taškus. Sudėtis: Darius Sankauskas, Povilas Mykolaitis ir Jurgis Pažėra.

 

Futbolininkai, kurių pagrindą sudarė jungtinė Garliavos United ir FK Garliava futbolo klubų komanda, užėmė ketvirtą vietą (6 taškai). Komandos sudėtis: Artūras Matulionis, Gintas Malyj,  Dainius Kuršvietis, Žanas Karenauskas, Šarūnas Danilevičius, Eimantas Žadavičius, Gintautas Vaičiūnas, Gediminas Višinskas.

 

Šaudyme Garliavos vyrų komanda liko ketvirta ir pelnė 10 taškų. Sudėtis: Alvydas Grinius, Mindaugas Kairys ir Augustas Vilkas.

 

Šachmatų varžybose Garliavą atstovavo senbuvis, nuolatinis laimėtojas - Tomas Tamošiūnas bei naujokas Rimantas Juška. Šį kartą teko tenkintis garbinga antra vieta, nes paskutiniu momentu susirgo ir negalėjo komandai padėti Rūta Gustienė. Laimėta antra vieta ir pelnyti 2 taškai.

 

Garliavos šaškių komanda užėmė taip pat antrą vietą ir pelnė 5 taškus. Komandos senbuvei Onai Burnelienei šį sykį talkino naujokai Mindaugas Sutkus ir Alvydas Grinius.

 

Stalo teniso varžybose Garliava užėmė trečią vieta ir gavo 4 įskaitinius taškus, nors komandai netikėtai padėti  negalėjo Toma Adomavičienė.  Sudėtis: Karolis Šmatavičius ir Lukas Dvylys.

 

Smiginio rungtyje laimėta trečia vieta ir pelnyti 9 taškai. Garliavos smiginio komandą atstovavo Ernesta Vaiciekauskienė, Nerijus Lukoševičius ir Ričardas Adomavičius.

 

Šių garliaviečių sportininkų dėka laimėta absoliuti pirma vieta su 63 taškais. Antra vieta atiteko Ežerėlio seniūnijai (50,5 taškai), o trečia - Kačerginės seniūnijai (46,5 taškų).

 

Didelė padėka ir pagarba visiems sportininkams, ginusiems Garliavos seniūnijos garbę, už pastangas ir pergalę!

 

Taip pat atskirai labai dėkojame žinomų ir bendruomeniškų Garliavos įmonių UAB "Baltijos polistirenas" (Balpol) ir UAB "Plastena" (Plastena) vadovams, kurių dėka Garliavos seniūnijos komanda startavo šiose sporto žaidynėse su nauja apranga ir pakilia dvasia.

 

2019 m. Kauno rajono seniūnijų sporto žaidynių rezultatų lentelė

 

Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas Ričardas Adomavičius