www.garliava.lt

paraiska biudzetas ir pan

paraiska biudzetas ir pan

Kviečiame teikti paraiškas Kauno rajono 2019 m. Vaikų ir jaunimo socializacijos ir Psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos programų rėmimo konkursui.

 

Konkurso tikslai:

- plėtoti vaikų socializacijos galimybes per mokslo metus, kurti saugią ir sveiką ugdymosi aplinką, sudarant sąlygas vaikams ugdytis socialines emocines kompetencijas, tenkinti pažinimo, saviraiškos poreikius;

- formuoti vaikų teigiamas vertybines nuostatas ir stiprinti motyvaciją sveikai gyventi, nevartoti alkoholio, tabako ir kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Programų teikėjai ir vykdytojai gali būti Kauno rajono savivaldybės švietimo įstaigos, kultūros įstaigos, asociacijos, kiti juridiniai asmenys, kurių nuostatuose (įstatuose) įteisinta švietimo veikla.

Konkursui teikiamos programos, kuriose numatyta užimti Kauno rajono savivaldybės ugdymo įstaigose besimokančius vaikus.

 

Užpildytos paraiškos teikiamos Kauno rajono savivaldybės administracijos Kultūros, Švietimo ir sporto skyriui (312 kab., Savanorių pr. 192, Kaunas,  tel. (8 37)  330 931) iki 2019-02-21.

 

Kauno rajono 2019 m. Vaikų ir jaunimo socializacijos ir Psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos programų rėmimo konkurso organizavimo tvarkos aprašą ir Kauno rajono 2019 m. Vaikų ir jaunimo socializacijos ir Psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos programų  konkurso paraiškos formą galima rasti: https://www.krs.lt/savivaldybe/struktura-ir-kontaktai/administracijos-direktorius/kulturos-svietimo-ir-sporto-skyrius/%C5%A1vietimas/parai%C5%A1koskonkursai/

 

Daugiau informacijos tel. (8 37)  731 680, el. paštu renata.ramuckiene@krs.lt