www.garliava.lt

kvieciame dalyvauti konkurse

kvieciame dalyvauti konkurse
Tarpvyriausybinė 11 Baltijos jūros regiono šalių ministrų, atsakingų už erdvės planavimą ir plėtrą, kooperacija (VASAB) inicijavo Jaunųjų planuotojų konkursą „Gyvybingos rytojaus vietos ir erdvės“, siekiant suburti jaunuosius profesionalus ir suteikti jiems šansą sukurti naujos kartos planuotojų tinklą bei suteikti jiems galimybę išreikšti savo lūkesčius ir perspektyvą dėl Baltijos jūros regiono ateityje. Todėl jauni profesionalai ir studentai yra kviečiami teikti paraiškas konkursui ir sudalyvauti 4 dienų Tarptautinėje vasaros stovykloje Poznanėje, Lenkijoje, kuri vys 2019 m. rugpjūčio 26-29 dienomis.

Tarptautinės vasaros stovyklos metu bus suformuotos tarptautinės ir tarpsektorinės komandos, kurios parengs pasiūlymus Gyvybingų rytojaus vietų ir erdvių plėtrai. Komandos bus aprūpinamos įkvepiančiomis įvadinėmis dirbtuvėmis ir mentoriais, kurie bus pasiekiami visos Vasaros stovyklos metu. Geriausia (ios) komanda (-os) bus apdovanota (-os) ir pakviesta (-os) pristatyti savo darbą aukšto lygio VASAB ministrų susitikime.

 

Konkurse gali dalyvauti:

2-ojo ir aukštesnių kursų studentai;

Ne vyresni nei 35 metai ir neturintys daugiau nei 5 metų patirties vienoje srityje asmenys;

Studijuojantys ar dirbantys vienoje iš VASAB šalių (Suomija, Estija, Latvija, Lietuva, Lenkija, Vokietija, Švedija, Baltarusija, Danija, Rusija);

Besidomintys erdviniu ar/ir strateginiu planavimu;

Dalyviai turi norėti ir galėti dalyvauti Vasaros stovykloje Poznanėje nuo 2019 m. rugpjūčio 26 d. iki 2019 m. rugpjūčio 29 d. Apgyvendinimas ir kelionės išlaidos dalyviams bus apmokėtos.

 Daugiau informacijos apie konkursą ir paraiškų teikimą galite rasti adresu: https://vasab.org/ypc/