www.garliava.lt

2017.09.17. 3x3 krepšinio prizininkai

2017.09.17. 3x3 krepšinio prizininkai

 

Šį sekmadienį Garliavos sporto ir kultūros centras organizavo II-ąjį , tradiciniu tampantį, 3x3 krepšinio ir 3x3 parko tinklinio turnyrą. Nepaisant lietingo oro, į šį turnyrą susirinko didelis būrys sportininkų: 24 krepšinio ir 14 tinklinio komandų. Dėl oro sąlygų turnyrai vyko po stogu - Garliavos sporto ir kultūros centro ir Garliavos Jonučių progimnazijos sporto salėse. Trumpą sveikinimo žodį tarė ir gražios, sąžiningos sportinės kovos bei išvengti traumų palinkėjo Lietuvos krepšinio turnyro „Red Bull Kings of the Rock“ 1x1 čempionas ir pasaulio vicečempionas, NKL žaidėjas Karolis Šarukas.

2017.09.17. 3x3 tinklinio prizininkai

2017.09.17. 3x3 tinklinio prizininkai

Po įtemptos kovos, dramatiškame finale, paskutinę sekundę pelnę lemiamus taškus, Garliavos sporto ir kultūros centro 3x3 krepšinio turnyro, nugalėtojais suaugusiųjų grupėje tapo Garliavos komanda „Vietiniai“. Ji įveikė praeitų metų šio turnyro čempionę vilniečių „ A-komandą“. Bronzos medalius laimėjo komanda iš Giraitės „Banga“, kuri nugalėjo Kauno komandą „Aš Mauglis“. Teisėjų brigada iš Asociacijos “Kauno krepšinio mėgėjų lyga”, vadovaujama vyriausiojo teisėjo Lino Radyko užtikrino aukštą šio turnyro lygį.

Garliavos sporto ir kultūros centro 3x3 parko tinklinio turnyrą suaugusiųjų grupėje laimėjo ir aukso medaliais pasidabino komanda iš Vilniaus „Be šansų“, finale nugalėjusi Kauno komandą „Kaimynai“. Treti liko komanda iš Kauno skambiu pavadinimu - „Lengvai nepaimsi“, įveikusi Garliavos-Kauno komandą „Galvoti“. Tinklinio varžyboms teisėjavo kvalifikuoti tinklinio teisėjai Tomas Domarkas ir Juozas Palevičius.

Šio turnyro kiekviena suaugusiųjų grupė 3x3 krepšinio ir tinklinio komanda-nugalėtoja gavo specialųjį prizą 200 eurų, kurį įsteigė Garliavos įmonė UAB “Patikima linija”. Prizines vietas užėmusios komandos gavo ne tik medalius, bet ir po dėžę “OHO” traškučių, kuriuos renginiui parūpino žinoma Kauno rajono įmonė UAB “Naujasis Nevėžis”.

Garliavos sporto ir kultūros centro 3x3 krepšinio ir 3x3 tinklinio turnyras susilaukė didelio susidomėjimo. Geri sportininkų ir sirgalių atsiliepimai įpareigoja toliau tęsti ir populiarinti šį bendruomenei skirtą bei tradiciniu tampantį turnyrą.

 

Garliavos sporto ir kultūros centro inf.