www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

vdu teisės klinika

vdu teisės klinika

 

 Pastaruoju metu dėl Covid-19 ligos grėsmės vis dar gyvename išskirtinėmis sąlygomis. Daugeliui tenka susidurti su iškylančiais sunkumais ir problemomis, o susitvarkyti su jais reikalinga pagalba ir ne tik medicininė ar materialinė. Rasti tinkamus sprendimus susidariusiose nestandartinėse sunkiose gyvenimiškose situacijose reikalingi ir profesionalūs patarimai, specialios žinios, o tarp jų ir teisinės.

 

Vytauto Didžiojo universiteto Teisės fakulteto Teisės klinika veikianti jau kelintus metus subūrė jaunų, pažangių studentų komandą, kuri padedant vadovams ir šiais mokslo metais teiks NEMOKAMAS teisines konsultacijas smulkiam ir vidutiniam velslui, ne pelno siekiančioms organizacijoms ir piliečiams.

 

Konsultacijos bus teikiamos tik nuotoliniu būdu. Maloniai kviečiame Jus, esant reikalui, pasinaudoti šia nemokama paslauga, o mes būsime patenkinti, kad nors tokiu būdu galime prisidėti prie Jūsų gyvenimo problemų sprendimo. Konsultacijas pradėsime teikti nuo rugsėjo 13 d., bet registruotis žemiau nurodytais kontaktais Jūs galite pradėti jau nuo rugsėjo 2 d.

 

VDU Teisės klinikos kontaktai: el.p.: teises.klinika@vdu.lt arba tel.: (837) 751044.

Trumpai išdėsčius savo problemą suformuluokite klausimą ir Jums per įmanomai trumpiausią laiką bus atsakyta.

 

 

Teisės klinikos vadovas Doc. Dr. Albertas Milinis