www.garliava.lt

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

garliavos iv sporto zaidynes

garliavos iv sporto zaidynes

2017 m. gegužės 14 d. įvyko IV Garliavos krašto sporto žaidynės. Renginiui buvo palanki gamta, kuri džiugino savo šiluma ir gražiu oru. Virš 300 susirinkusių dalyvių ir žiūrovų pasveikino Garliavos seniūnės pavaduotoja Jūratė Seiliuvienė ir vyriausias žaidynių bei LKL ir BKL krepšinio teisėjas Virgilijus Urbšys. Renginį vedė Garliavos sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotoja kultūrai Simona Macevičiūtė, kuri visus supažindino su žaidynių programa. Šventei žavesio savo šokiais suteikė Kauno rajono sporto mokyklos sportinės aerobikos grupė, vadovaujama Eglės Rutkauskienės. Žaidynių vėliavą iškilmingai įnešė sporto ir kultūros centro direktoriaus pavaduotojas sportui Ričardas Adomavičius.

 Gausiai susirinkę dalyviai, palaikomi žiūrovų, rungėsi numatytose žaidynių programos rungtyse. Krepšinio 3x3 varžybų vyrų amžiaus grupėje 20 - 40 m. čempionais tapo komanda „Belekas“, o vaikinų amžiaus grupėje iki 19 m. – komanda „Vietiniai“. Tinklinio 3x3 varžybų vyrų amžiaus grupėje 20 – 40 m. čempionais tapo komanda „RIO“, o amžiaus grupėje iki 19 m. –laimėjo komanda „Mažiai“. Futbolo 6x6 amžiaus grupėje 20 m. ir vyresni I vietą laimėjo svečių komanda iš Kauno FK „Siekis“. Vaikų amžiaus grupėje buvo apdovanotos visos keturios futbolo komandos, įskaitant ir svečių komandą iš Vilkijos. Šias futbolo varžybas, vykusias Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos stadione, koordinavo KRSM  futbolo treneris Henrikas Grigas.       

 Teisėjams, pateikus rezultatus paaiškėjo, kad asmeninėse sporto rungtyse geriausi buvo šie sportininkai: stalo teniso moterų grupėje pirma buvo Toma Adomavičienė, o vyrų grupėje – Matas Radzevičius. Šaudymo rungtyje moterų grupėje taikliausia  – Kristina Norvaišienė, vyrų grupėje – Kęstutis Žemaitaitis. Populiarioje smiginio rungtyje moterų grupėje laimėjo Sonata Tankevičienė,  vyrų grupėje – Audrius Poškevičius. Dalyvių ir žiūrovų gausumu džiugino kvadrato varžybos. Dvi pirmas vietas laimėjo Garliavos A. Mitkaus pagrindinės mokyklos komandos: 3-4 klasių mišri komanda ir 5-6 klasių mergaičių komanda (mokytoja Gintarė Poškevičienė); 5-6 klasių berniukų grupėje laimėjo Garliavos Jonučių progimnazijos komanda, vadovaujama kūno kultūros mokytojos Zitos Dagilienės.

Šiemet savo populiarumu ir susidomėjimu stebino petankės rungtis, kuriai teisėjavo Artūras Kuzmickas. Vaikai taip pat pramogavo ir žaidė specialiame vaikų kiemelyje, kurį organizavo renginių organizatorė Zita Butiškytė.

Dėkojame renginio rėmėjams: „Roberto dviračiai“, UAB „Naujasis Nevėžis“, UAB „Janida“, UAB „Robinga“. Renginį iš dalies finansavo Kūno kultūros ir sporto departamentas prie LR vyriausybės ir Kauno rajono savivaldybės kultūros, švietimo ir sporto skyrius. Informacinis rėmėjas – „Kauno diena“.

Šiose ketvirtose sporto žaidynėse visi garliaviečiai ir svečiai iš apylinkių dar kartą įrodė, kad sportuoti tikrai gali kiekvienas!

 

Ričardas Adomavičius

Garliavos sporto ir kultūros centro

Direktoriaus pavaduotojas sportui