Dėkojam Tau, brangusis Viešpatie, už motinystės dovaną.
Už šį palaiminimą ir vertą garbės pašaukimą.
Meldžiame Tave, padėk visuomet suvokti, kokia svarbi yra mūsų motinystė.

Tikriausiai kiekviena motina ne kartą su rūpesčiu susimąsto, kokiame pasaulyje auga mūsų vaikai. Šiuo sudėtingu laikotarpiu dažnai pamatinės vertybės tampa nebepopuliarios ir nepatrauklios, visuomenės sekuliarizacija veda į gyvybės ir šeimos vertybių praradimą. Motinoms, močiutėms dėl jų skauda širdis, bet ką jos gali padaryti?

… pasaulį pakeisti gali ištikima tikinčios, mylinčios motinos malda.

Judėjimas „Motinos maldoje“ susikūrė kaip atsakas į tūkstančių pasaulio motinų maldas. Mūsų parapijoje judėjimo Motinos maldoje grupelė pradėjo rinktis nuo 2012 10 27 d.

 

Susitikimų metu:

Mamos kartu meldžiasi. Nuostabu žinoti, kad visame pasaulyje meldžiamasi ta pačia malda už mūsų vaikus. Maldoje prisimenami visi vaikai, taip pat ir krikšto. Mamos meldžiasi ne tik už gyvus šeimos narius, bet ir už abortų, persileidimų metu žuvusius kūdikėlius. Susirinkusios motinos skaito Šventąjį Raštą, meldžiasi Rožinio ar kitomis maldomis ir kiekviena paveda savo vaikus Jėzui.

Grupelėje gali melstis ne tik tos motinos, kurios turi savo vaikų. Meldžiasi visos moterys, kurioms rūpi vaikai.

Šie susitikimai – tai saugi vieta, kur galima išsipasakoti savo skausmą ir jį paaukoti Jėzui.

Nors pavadinimas yra „Motinos maldoje“, tačiau niekas neatstumia vyrų. Jie taip pat gali dalyvauti susitikimuose ir maldose.

Kviečiame prisijungti!

Laukiame Jūsų kiekvieną sekmadienį,

11 val. iš karto po 10 val. Šv. Mišių, parapijos namuose.

Kontaktinis telefonas: 867055704 (Vijoleta).